kasiakl 30.03.24, 22:08 SP i przedszkole Slugi, SP Czarnoborsk oraz jedno przedszkole z Lomzy SP: Nastia Celestyna Liliana Joanna Julia Hanna Oliwia Gabriela x2 Antonina x2 Pola Julianna Jagna Zofia Sylwia Milena Alicja Selena Bianka (pl naz) Alan Stanislaw Leon Mateusz przedszkole: Nikola x2 Blanka x2 Iga Milena Michalina Zuzanna x2 Hanna x2 Kornelia Liliana x3 Klara x2 Alicja Lucja x2 (pl zn) Oliwia x3 Natalia Anna x4 Lena x2 Liwia Laura x5 Malgorzata Nina Otylia Weronika x2 Wiktoria Karolina Maria Anastazja Julia Zofia Pola x3 Aurelia Laura Pola Jan Wiktor Aleksander x5 Alan x2 Franciszek Fabian Ignacy x2 Tymon x2 Bartosz Dawid Patryk x2 Dmytro Milosz Bartlomiej Szymon x2 Dariusz Mieszko Jakub x2 Tymoteusz Filip x2 Wojciech x2 Gabriel Hubert Pawel x2 Marcel x3 Stanislaw Jozef Mateusz Michal Piotr Marcin Kajetan Antoni x2 Dominik Nataniel Krzysztof Milosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sulimira Re: rok szkolny '24-'25 31.03.24, 14:32 Celestyna, Selena I Otylia sa bardzo ciekawe i calkiem, calkiem. Milo zobaczyc Mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: rok szkolny '24-'25 31.03.24, 21:59 sulimira napisała: > Milo zobaczyc Mieszka. Z ust to Dekadentowi wyjęłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: rok szkolny '24-'25 31.03.24, 16:53 Klara, Otylia, Kajetan- podobają mi się. Celestyna- coś innego niż zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: rok szkolny '24-'25 31.03.24, 21:26 Nastia ( jeśli to pełna forma), Selena, Celestyna - wyróżniające się damskie Zaskoczenie to Małgorzata, Sylwia i Joanna. Podobają mi się bez względu na popularność : Lilianna, Nina, Anastazja, Aurelia, Laura, Pola, Anna, Bianka, Oliwia, Gabriela, Kornelia, Blanka, Alicja, Julia, Milena, Klara, Maria, Weronika, Liwia, Lena, Natalia, Wiktoria, Karolina, Julia. Ze wszystkich najbardziej podoba mi się niezmiennie Nikola Odpowiedz Link Zgłoś