monikaj1 30.11.04, 18:14 Gaudencjo, czy mogłabyś podać, jacy święci patronują dacie 17 listopada? Jeśli był już taki wątek, to przepraszam, ale nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: prośba do Gaudencji:) 30.11.04, 19:13 zajrzyj tutaj - św. Wiktoria z Kordoby.. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: prośba do Gaudencji:) 30.11.04, 19:19 a poza tym: Dionizy Aleksandryjski (Wielki) Elżbieta Węgierska Hilda z Nortumbrii Salomea Acizjusz z Kordoby więcej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: prośba do Gaudencji:) 30.11.04, 19:37 Nie było tego wątku, bo święci byli mało śmieszni U mnie w książce jest Dionizy Wielki z Aleksandrii, Floryn z Vinschgau, Gertruda z Helfty (Wielka), Grzegorz z Tours, Grzegorz Cudotwórca i Salomea. Jak się chowa Zojasia, Moniko? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: prośba do Gaudencji:) 30.11.04, 19:51 Dziękuję bardzo U nas coraz lepiej, powoli przystosowujemy się do nowych realiów życia. Do tej pory nie myślałam, że czas może mijać aż TAK szybko - jutro już 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś