ginaaaa 02.01.05, 21:54 co powiecie na Wirginia? mam tak na imię i jestem ciekaw co o tym imieniu sądzicie? zdrobniale mówią na mnie: gina,ginusia,ginka ) mi sie pogoba i jestem ze swojego imienia zadowolona. mama oliwierka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=16795539&wv.x=2&a=19052666 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarek_edziecko Re: ...Wirginia... 03.01.05, 11:08 Gratuluje pieknego synka! Obejrzałam zdjęcia. No i mamusia tez ładna Imię Wirginia nawet mi sie podoba. Mowią na Ciebie Gina czytane tak własnie czy czyt: [dżina]?. Skąd rodzicom wziął się pomysł na imię? Pozdrawiam mocno. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: ...Wirginia... 05.01.05, 15:24 Hmm na pewno oryginalne imię a to- w moim mniemaniu- bardzo duży plus. A co do samego imienia to... Fajne, chociaż jak dla mnie nieco zbyt "anglosasko" brzmiące... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: ...Wirginia... 08.01.05, 00:42 Mnie niestety to imie wogole sie nie podoba. Jeszcze Virginie ew. strawie. Ale zdrobnienie Gina mi sie wybitnie kojarzy z niemiecka sex-bomba Gina Wild oraz z hitem disco polo i nic nie poradze. Niestety mam uraz do wszelkich imion zawierajacych "dż". Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: ...Wirginia... 08.01.05, 13:29 Hmmm, ale jakby czytać je po "polsku" - Wirginia, to jest całkiem ok. TYlko Gina trochę mniej ok. Prawdę mówiąc myślałam cały czas o tym imieniu właśnie w ten sposób, bo też nie przepadam za nadawaniem obcych imion z "g" i czytaniem go jako "dż". Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: ...Wirginia... 08.01.05, 14:42 No to ja znowu automatycznie czytam tego typu imiona przez "dż"... Uraz jakis mam czy co.. Odpowiedz Link Zgłoś
marijohanna Re: ...Wirginia... 08.01.05, 23:36 mialam w klasie kolezanke o tym imieniu i nazywalysmy ja WIGA. mi tam imie bardzo sie podoba)) Odpowiedz Link Zgłoś