illka1 19.01.05, 09:11 Witajcie ponownie, co sądzicie o tym imieniu?? Mi osobiście nie podoba się zdrobnienie Olo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milenium5 Re: Olgierd 19.01.05, 14:58 Mnie Olo podoba się bardzo, nad Olgierdem się zastanawiam, ale martwi mnie trochę że jest takie twarde. Jak tu do dzidziusia mówić Olgierdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Olgierd 19.01.05, 15:36 BARDZO lubię Olgierda, zdrobnienie Olo wcale do mnie natomiast nie przepada. Może skoro Aleksander - Oleksandr - Olek, to Olgierd - Algidras - Alek? A mówienie bardzo poważnymi imionami do dzidziusia jest zabawne, wypróbowywałam Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Olgierd 19.01.05, 16:04 Potwierdzam Siostra męża urodziła bliźnięta Józefa i Jakuba. Przekomicznie brzmiało jak do jednego z nich mówiła "drogi Józefie a teraz pora odbeknąć" Hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: Olgierd 20.01.05, 15:07 myślę że do małego Olgierda moznaby mówić : Olgiercik ) Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: Olgierd 23.01.05, 16:14 Raczej Olgierdzik, - nie Olgiercik. Mi bardzo sie podoba to imię. Mocne, ale bardzo miłe. Zdrabniac można róznie. W zaleznosci jak sie komu podoba. Olo, Oleg, Olgierdzik. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Olgierd 23.01.05, 23:08 Nie podoba mi sie , jak juz to dla starszego pana. Odpowiedz Link Zgłoś