anula64 08.02.05, 19:49 MAM PROBLEM KTÓRE Z TYCH IMION BOJE SIE ŻE PRZY LAURZE STARSZEJ CÓRCE BĘDZIE SIE PLĄTAŁA JĘZYK CHOĆ MARTYNA TEŻ ŁADNIE PROSZE O ZDANIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: LAURA CZY MARTYNA 08.02.05, 19:59 Według mnie bezapelacyjnie Laura. Martyna zupełnie mi się nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: LAURA CZY MARTYNA 08.02.05, 20:20 ostaje za Laurą.Martyna kojarzy mi się z Wojciechowską. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: LAURA CZY MARTYNA 08.02.05, 22:20 Podobają mi się oba aczkolwiek wydaje mi się, że Martyna jest bardziej popularnym imieniem... Jeśli natomiast chodzi o wymowę imienia Laura to naprawde nie macie sie czego obawaiac!! Jedyna - i ewentualna trudnoscia- powinno byc wymowienie "r", ktore przeciez Martyna tez zawiera Aha a co do wyboru pomiedzy tymi dwoma wybieram Laurę. Aczkolwiek juz mniej (duzo mniej) zdecydowanie niz pozostale wypowiadajace sie przede mna Forumowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
martuniunia1 Re: LAURA CZY MARTYNA 10.02.05, 12:25 MARTYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
igga-81 Re: LAURA CZY MARTYNA 09.02.05, 13:47 Laura - najpiękniejsze imie na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: LAURA CZY MARTYNA 09.02.05, 14:03 Oba imiona ładne, ja osobiście wybrałabym Martynkę!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
betty69 Re: LAURA CZY MARTYNA 26.02.05, 20:55 powtorze to co igga: Laura - najpiękniejsze imie na świecie! igo, ty wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
mamatysi1 Re: LAURA CZY MARTYNA 09.02.05, 16:49 Zdecydowanie Martyna. Moja córka ma tak na imie, i nie zamieniłabym tego imienia na żadne inne Odpowiedz Link Zgłoś
sparkling Re: LAURA CZY MARTYNA 10.02.05, 08:27 Laura zdecydowanie! Martyna w ogóle mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: LAURA CZY MARTYNA 16.02.05, 23:02 Laura! Martyna w ogole mi nie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: LAURA CZY MARTYNA 17.02.05, 10:05 Laura A starsza córcia jak ma na imię? Pytam z ciekawosci Pozdr. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
amistar Re: LAURA CZY MARTYNA 27.02.05, 18:04 Martynka !!!!!!!!!!!!!!!!a nie jakaś tam Laurka jak z jakiejś brazylijskiej telenoweli. Ja mam Martynkę i jest najładniejszą dziewczynką w naszej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: LAURA CZY MARTYNA 27.02.05, 18:15 Hłe hłe, a najfajniejsza z tych brazylijskich telenoweli nazywała się "Laura i Filon"; szło to tak: Laura: Już miesiąc zeszedł, psy się uśpiły, I coś tam klaszcze za borem. Pewnie mnie czeka mój Filon miły Pod umówionym jaworem. Nie będę sobie warkocz trefiła, Tylko włos zwiążę splątany; Bobym się bardziej jeszcze spóźniła, A mój tam tęskni kochany. Wezmę z koszykiem maliny moje I tę plecionkę różowę; Maliny będzie:m jedli oboje, Wieniec mu włożę na głowę. ...itd. Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: LAURA CZY MARTYNA 03.03.05, 10:12 TYLKO LAURA!!!!MAMA LAURY........... Odpowiedz Link Zgłoś
roxana_br Laura! 02.03.05, 05:49 Laura, Laura, Martyna kojarzy mi się z dwoma antypatycznymi dziwami, a dalej idąc także z Martą, kolejną dziwą nie do zniesienia. =) Laura zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: LAURA CZY MARTYNA 02.03.05, 13:22 Zdecydowanie Laura. Bardzo mi się podoba, a kojarzy się z bardzo sympatyczną bohaterką książek i filmu "Domek na prerii". Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: LAURA CZY MARTYNA 03.03.05, 15:50 Jestem tylko i wylacznie za Laura. Martyny nie lubie wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: LAURA CZY MARTYNA 06.03.05, 11:38 Martyna ja tak mam na imie... i tak wszyscy mowili na mnie martika, a ja sama mowilam tusia od martusia wiec praktycznie i tak inne dzieci i dorosli nawet bede mowili inaczej na maluszka Odpowiedz Link Zgłoś