monikaj1 04.03.05, 21:50 Mam dzisiaj gazetę z - ciekawym według mnie - zestawieniem bydgoskim - przepraszam, że nie w kolejności alfabetycznej Dziewczynki: Juliax4 Martynax3 Emilia x2 Wiktoriax2 i Victoria Katarzyna Roksana Marta Sandra Klaudia Rozalia Weronika Małgorzata Jagoda Naszanti Rachela Natalia Aleksandra Otylia Maria Karina Oliwia Zofia Dominika Kornelia Daria chłopcy: Mikołajx2 Maciejx2 Jakubx2 Marcinx2 Kamilx2 Pawełx2 Dorian Kajetan Dawid Joachim Wiktor Filip Patryk Cyprian Fabian Damian Oskar Dominik Miłosz Gracjan Brajan Jan Antoni Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cwiatooschec Re: WnŚ Bydgoszcz 04.03.05, 21:53 Dzięki, dzięki Monika! Ale się napracowałaś. Kiedyś Bydgoszcz była tez drukowana w toruńskiej gazecie, szkoda, że to zmienili... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: WnŚ Bydgoszcz 04.03.05, 22:02 cwiatooschec napisała: Kiedyś Bydgoszcz była tez > drukowana w toruńskiej gazecie, szkoda, że to zmienili... No właśnie - też żałuję: ale Toruń w bydgoskiej drukują cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Bydgoszcz 04.03.05, 22:41 Ojej, zwłaszcza dziewczynki ciekawe! Otylia i Rachela; Rozalia... A u chłopców - Joachim i Cyprian Nie moge natomiast przeboleć popularnosci Martyny... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: WnŚ Bydgoszcz 05.03.05, 11:21 Tak, Martyna robi się coraz popularniejsza - to jedno z imion z mojej czarnej listy. Mnie zaintrygowała również Naszanti - zwłaszcza, że ma bardzo apetyczne nazwisko - nazwę potrawy robionej z buraczków i chrzanu Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: WnŚ Bydgoszcz 07.03.05, 10:20 monikaj1 napisała: > Mnie zaintrygowała również Naszanti - zwłaszcza, że ma bardzo apetyczne > nazwisko - nazwę potrawy robionej z buraczków i chrzanu Rzeczywiście interesujący zestaw A imiona bardzo różne i to jest właśnie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: WnŚ Bydgoszcz 09.03.05, 09:26 Julia oczywiscie najpopularniejsza, zaskoczyła mnie Rachela (bardzo pozytywnie), a Naszanti rzeczywiscie oryginalny zestaw - hmmm napiszę, bo mnie nurtuje, czy na pewno takie nazwisko - Naszanti Ćwikła(? naprawde Ćwikła ???). Podoba mi sie Kajetan, Dorian, Cyprian. Jakub jak widać nadal popularny. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś