anilia Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 08:47 Na + Anna Flora Idalia Julianna Klara Laura Łucja Marcjanna Melania Róża Na - Justyna Patrycja Paula Odpowiedz Link Zgłoś
merusia Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 09:21 1. Aurelia 2. Eleonora 3. Florentyna 4. Józefina 5. Klara 6. Leonia 7. Ludwika 8. Marcjanna 9. Placyda 10. Pola na - 1.Jagoda 2.Natasza 3.Nina 3. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 09:33 Anna Berenika Druzjanna Ida Julianna Lilianna Łucja Magdalena Maja Salomea NIE: Katarzyna, Dorota, Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
liliana1 Gdzie jest NADIA???? 19.04.05, 09:44 Gdzie jest NADIA???? Jak przegladałam etap I to imię Nadia na pewno pojawiło sie co najmniej dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
anka241 Re: Gdzie jest NADIA???? 19.04.05, 12:58 Powtarzam pytanie - gdzie Nadia??????????W swoich typach podałaś jako negatyw ale na liście nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kasja311 Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 10:10 TAK Antonina Hanna Gaja Karolina Lucja Ludwika Matylda Michalina Olga Zofia NIE Niegoslawa Placyda Wioletta Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 10:44 Czesc ! No to moje typy : Alicja Amelia Agata Felicja Iga Lilia Liwia Nina Maja Zoja Na nie: Antonina Nawojka Marianna Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 11:09 1. Marianna 2. Kornelia 3. Konstancja 4. Laura 5. Łucja 6. Matylda 7. Róża 8. Olga 9. Ewa 10. Nawojka Na nie - Lena - Pola - Nina Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 11:37 Tak Anna Bogna Dorota Flora Helena Ida Klara Konstancja Oktawia Olga NIE Martyna Sylwia Wioletta Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 11:54 1. Aleksandra 2. Bronisława 3. Hanna 4. Helena 5. Janina 6. Magdalena 7. Marianna 8. Matylda 9. Stefania 10. Zuzanna 1. Kamila 2. Dominika 3. Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 12:02 Moje typy Gabriela Jozefina Irena Klara Konstancja Liliana Łucja Melania Rozalia Salomea Odpada Antonina Lena Pola Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 12:07 Amelia Hanna Ida Jagoda Julia Karolina Kornelia Laura liwia Nina na nie Nawojka Kazimiera Placyda Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 12:19 na tak Alicja Barbara Jagna Jagoda Jasmina Kalina Lilianna Marianna Maria Róża na nie Emma Emilia Placyda Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafrancis Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 13:06 na tak: 1) Agata 2) Emilia 3) Emma 4) Hanna 5) Izabela 6) Milena 7) Olga 8) Sara 9) Zofia 10)Zuzanna Zdecydowanie na nie: 1) Antonina 2) Barabara 3) Flora Odpowiedz Link Zgłoś
mrowkencja Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 13:07 Najlepsze: Emma - dzieki Mamieemmy - jak zobaczylam jej malenstwo tomi sie strasznie imie spodobalo Helena Ida Irena Janina Łucja - moj faworyt Melania Milena Nina Zofia I absolutnie nie: Zoja Halszka Bronisława (szkoda ze nie mozna wiecej bo bym jeszcze dorzucila te oklepane Julie i Wiktorie) Odpowiedz Link Zgłoś
wij-drewniak Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 13:28 Na tak: Alicja Hanna Helena Izabela Lena Łucja Marianna Olga Pola Zuzanna Na nie: Druzjanna Natalia Placyda Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 13:44 Tak: Cecylia Felicja Gabriela Klara Klementyna Julia Marianna Matylda Roza Zuzanna Nie: Salomea Placyda Bronislawa Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 14:04 Moje typy: 1. Agata 2. Aurelia 3. Dobrawa 4. Helena 5.Jagna 6. Jaśmina 7. Justyna 8. Lena 9. Olga 10.Urszula A negatywne glosy: Estera, Nawojka, Wioletta. Odpowiedz Link Zgłoś
donata17 Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 14:17 Ja wpisuję z Nadią, bo powinna była się znaleźć na liście Anna Hanna Klara Lena Konstancja Nadia Natasza Nina Ewa Felicja Nie: Olga Cecylia Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
mygda Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 14:27 Aniela Antonina Konstancja laura Marianna matylda Milena Zofia Zuzanna Weronika nie: Eryka kazimiera Judyta Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflanka Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 14:29 1.Emilia 2.Helena 3.Idalia 4.Józefina 5.Krystyna 6.Ludwika 7.Marianna 8.Michalina 9.Waleria 10.Wanda (-) Anika, Wiktoria, Liliana Ale dużo pięknych imion! Naprawdę miałam kłopot z wyborem. Na dodatek trochę mi się pozmienialy upodobania dzięki temu rankingowi Odpowiedz Link Zgłoś
liliana1 Nadia - Theodorko dopisz proszę to imię do listy, 19.04.05, 14:29 Dobrze, to ja w takim razie również dopisuję z Nadią. Mam nadzieję Theodorka, że ominiecie Nadii to zwykłe niedopatrzenie, a nie celowe posuniecie. W końcu to naprawdę podjęłaś się pracochłonnego zadania. Moje typy to: Julianna, Klara Lena Ligia Lilia Liliana Marcjanna Marianna, Nadia Natasza Nie: Natalia, Weronika, Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
bea.334 Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 14:57 ładne :Agnieszka,Alicja,Justyna,Inga,Agata,Natalia,Maria,Marianna,Julia,Ewa. brzydkie : Antonina,Hanna, Kornelia. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Już się chyba nie da :( 19.04.05, 15:53 Chyba, że Gaudencja dopisze - o ile administratorzy mogą edytować wiadomości... Gaudencjo, czy mogłabym o to prosić? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Już się chyba nie da :( 19.04.05, 17:47 theodorko, nie mogę edytować wiadomości. Jedyne, co mogę jako administrator, to kasować posty i je "odkasowywać" oraz blokować dostęp wybranym nickom na forum. Możnaby więc skasować inkryminowany post i opublikować poprawiony, ale skasowanie pierwszego postu jest równoznaczne ze skasowaniem całego wątku, w związku z tym w aktualnej sytuacji nie można tego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Już się chyba nie da :( 19.04.05, 20:09 gaudencja napisała: > theodorko, nie mogę edytować wiadomości. Jedyne, co mogę jako administrator, to > kasować posty i je "odkasowywać" oraz blokować dostęp wybranym nickom na forum. > Możnaby więc skasować inkryminowany post i opublikować poprawiony, ale > skasowanie pierwszego postu jest równoznaczne ze skasowaniem całego wątku, w > związku z tym w aktualnej sytuacji nie można tego zrobić. Dobrze, Gaudencjo. Jeszcze raz informuję zatem, że na Nadię można głosowąć. Ale osobom robiącym to polecam głosowanie na inne, jeszcze piękniejsze w moim odczuciu imię - Nadzieję Można je ładnie zdrabniać do Nadii, a w pełnej formie brzmi tak poważnie i dostojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Jeszcze coś 19.04.05, 20:11 Mam nadzieję, że mi wybaczycie to drobne niedopatrzenie - to nie było celowe, jeszcze raz przepraszam Ale koniec już tego czatu, wracajmy do głosowania Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 15:04 I ja mam z tych imion wybrac 10??!! na + : Antonina Aurelia Dagmara Dobrochna Estera Flora Judyta Ligia Marianna Róża Ale ciezko bylo wybrac na -: Emilia Karolina Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
bea.334 Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 15:07 ciekawe,czy dałybyście swoim córkom na imię Antonina? OOOOOOOkropne imię! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Antonina 19.04.05, 15:11 bea.334 napisała: > ciekawe,czy dałybyście swoim córkom na imię Antonina? Jak najbardziej. Jest cudne Odpowiedz Link Zgłoś
tineczka5 Re: Antonina 19.04.05, 16:06 Antonia jest chyba milszą i delikatniejszą wersją.A Antonina nie jest taka zła- porównaj sobie z Niegosławą,Placydą,Salomeą.Wtedy i Antonina wyda Ci się ładna))) Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Antonina 19.04.05, 16:07 tineczka5 napisała: > Antonia jest chyba milszą i delikatniejszą wersją.A Antonina nie jest taka zła- > porównaj sobie z Niegosławą,Placydą,Salomeą.Wtedy i Antonina wyda Ci się > ładna))) A mi się Niegosława (można zdrobnić jako Niesia), Placyda (Cysia) i Salomea (Mea) podobają Ale co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
bea.334 Re: Antonina 19.04.05, 19:29 A gdzie są te dzieci o tak paskudnym imieniu? Nie spotkałam się do tej pory z tym imieniem, a nie mieszkam na odludziu. Przepraszam ,to tylko moja opinia na ten temat i nikogo nie chcę obrazić. Dookoła są same Julki, Ole i Natalki. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Antonina 19.04.05, 21:04 bea.334 napisała: > A gdzie są te dzieci o tak paskudnym imieniu? Dzieci o tak ślicznym imieniu jest mało, ale są. Nie spotkałam się do tej pory z > tym imieniem, a nie mieszkam na odludziu. Przepraszam ,to tylko moja opinia na > ten temat i nikogo nie chcę obrazić. Dookoła są same Julki, Ole i Natalki. Nie martw się, do niedawna Julii było tak samo mało, jak i Antonin. Teraz jest ich bardzo dużo, i na Antoninę może więc przyjsć czas. A może i nie. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Antonina 21.04.05, 10:54 O ile Julię i Natalię jestem w stanie przełknąć (Julia swego czasu była moją, ulubioną propozycją imienniczą) o tyle Oli nie trawię... Poza tym uważam, że co najmnije dziwne jest wybieranie jedynie spośród tych imion, które aktualnie są najbardziej popularnymi (za chińskiego boga nie chciałabym być 10 Natalką w klasie) A co do Antosi (w pełnej formie Antoni) to jedno dziecko o tak paskudnym imieniu miało w zeszłym tygodniu chrzciny. A ja jestem dumną (i zachwyconą imieniem Maleństwa) mamą chrzestną Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka3 Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 21:29 Ja dałabym z wielką chęcią! Odpowiedz Link Zgłoś
mia25 Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 20.04.05, 21:26 ja dałam i jest ok m Odpowiedz Link Zgłoś
aneta157 Nadia_proszę o dopisanie! 19.04.05, 15:56 Czyli mozna głosować na Nadię??? Amelia Anna, Gracja Julita Julianna Kinga Klara Matylda Małgorzata Nadia Imiona na nie: Olga, Julia, Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Tak, na Nadię można głosować 19.04.05, 16:07 Jak dotąd Nadia ma już 5 głosów, jeśli zliczyć te osoby, które domagały się dopisania tego imienia do listy Odpowiedz Link Zgłoś
aneta157 Re: Tak, na Nadię można głosować 20.04.05, 10:09 To nie jest logiczny wniosek - inne osoby nie miały możliwości głosowania na Nadię. Ale oczywiście to tylko zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Tak, na Nadię można głosować 20.04.05, 18:06 aneta157 napisała: > To nie jest logiczny wniosek - inne osoby nie miały możliwości głosowania na > Nadię. Ale oczywiście to tylko zabawa. Bo wcześniej nie zauważyłam tego, że Nadii brakuje na liście. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
hamster_killer Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 16:46 TAK Antonina Halszka Helena Józefina Łucja Kornelia Matylda Michalina Pola Zoja NIE Bogna Emilia Flora Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja_mniam Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 17:42 Alicja Idalia Kornelia Konstancja Leonia Łucja Maria Melania Nadzieja Zofia na nie: Luiza, Placyda, Wioletta Szkoda, że przegapiłam pierwszy etap. I szkoda, ze tylko 10 imion mozna bylo wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_gaudencji Re: Drugi etap rankingu imion żeńskich 2005 19.04.05, 23:48 Na TAK : - Adrianna - Anna - Dominika - Emilia - Emma - Laura - Lena - Maja - Nadia - Wiktoria Na NIE : - Placyda - Antonina - Marianna Odpowiedz Link Zgłoś