szczekuszka 01.07.05, 21:43 Mnie sie podoba i jest to jakas alternatywa dla Janiny . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladylazaruss Re: Janika 01.07.05, 22:33 ladne. Janiny nie lubie. uwielbiam czeska Jane i tak najchetniej dalabym na imie corce. Janika tez podoba mi sie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Janika 01.07.05, 22:48 Też uwielbiam czeską Janę. Na drugim miejscu Janina. Janika jakoś nie bardzo mi leży - i to nawet nie ze względu na skojarzenia z Krzysztofem ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Janika 01.07.05, 22:35 W ogóle jestem raczej za Joanną, jako starszą formą żeńską od Jana (choć Janeczka jest slicznie!). Janika kojarzy mi się z Krzystofem Janikiem, odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Janika 01.07.05, 22:38 >Janika kojarzy mi się z Krzystofem Janikiem, odpada. Zmieni sie wladza, zmienia sie gusta )) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Janika 01.07.05, 22:40 Są ludzie, których się długo pamięta. Taki Marian na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Janika 01.07.05, 22:45 gaudencja napisała: > Są ludzie, których się długo pamięta. Taki Marian na przykład Nie sadze by Krzysztof mial tyle szczescia w nieszczesciu, bo przeciez niczym sie nie popisal, przeciwnie... Mnie sie Janika spodobala, bo kojarzy mi sie z Annika, tez fajnym imieniem. Moim zdaniem, sa takie nowoczesne... )) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Janika 01.07.05, 22:51 szczekuszka napisała: > Nie sadze by Krzysztof mial tyle szczescia w nieszczesciu, bo przeciez niczym > sie nie popisal, przeciwnie... O, to już kwestia oceny. Ja tam nie należę do osób, którym się kojarzy pozytywnie... Ale muszę powiedzieć, że ostatnio jakby mi się zaczynało - podobać, to moze za dużo powiedziane, ale trochę bardziej widzieć imię Marian. Odpowiedz Link Zgłoś