gaudencja 17.07.05, 11:53 natknęłam się na to przypadkiem - piękne: wawrzyniecprusky.blog.onet.pl/2,ID27655370,index.html A w komentarzach znajdziecie m.in. o Krzesimirze, która używa zdrobnienia Si Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theodorka Re: w blogu o nadawaniu imienia 17.07.05, 12:35 Szkoda, że człowiek piszący tak ciekawie i barwnie jest wielbicielem imion typu Nadia czy Oliwia (poczytajcie komentarze) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: w blogu o nadawaniu imienia 17.07.05, 12:39 Z tego, co widziałam, Oliwia raczej nie, a Nadia dopiero na trzecim miejscu. Ale nie wczytywałam się dokładnie. Ciekawam, na co się w końcu zdecydowali, ale na razie nie wytropiłam tego. Odpowiedz Link Zgłoś
liliana1 Re: brawo theodorka! 15.12.05, 15:13 Ubawiłaś mnie do łez tym swoim komentarzem. W końcu te imiona (Nadia, Oliwia) mogą preferować li wyłącznie ludzie niedouczeni, nudni etc etc. Cudne(!) Muszę jednak częściej zaglądać na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: brawo theodorka! 15.12.05, 15:22 liliana1 napisała: > Ubawiłaś mnie do łez tym swoim komentarzem. W końcu te imiona (Nadia, Oliwia) > mogą preferować li wyłącznie ludzie niedouczeni, nudni etc etc. Cudne(!) Muszę > jednak częściej zaglądać na forum! Nadia i Oliwia to dość popularne imiona, a Wawrzyniec pisze raczej w mało popularny sposób i w tym tkwi szkopuł Odpowiedz Link Zgłoś
liliana1 Re: brawo theodorka! 16.12.05, 10:24 No to trochę pokrętnie zrozumiałam - wybacz - ale tak to już jest że zgrzyty komunikacyjne były, są i będą, szczególnie gdy chodzi tylko o krótką wymianę myśli, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: w blogu o nadawaniu imienia 14.12.05, 22:04 podciągam - nadal ładne Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: w blogu o nadawaniu imienia 15.12.05, 08:49 Zajrzałam, poczytałam, pośmiałam się szczerze. Świetny blog, Wawrzyniec ma niezłe pióro A córeczka ma na imię Pola Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: w blogu o nadawaniu imienia 15.12.05, 10:01 menadka napisała: > Zajrzałam, poczytałam, pośmiałam się szczerze. Świetny blog, Wawrzyniec ma > niezłe pióro > A córeczka ma na imię Pola Szkoda, że nie Apolonia Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: w blogu o nadawaniu imienia 17.12.05, 11:34 W blogu pojawia się też Dziadek Oktawian Bardzo relaksujący jest blog Wawrzyńca))) Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: w blogu o nadawaniu imienia 17.12.05, 17:09 Oliwia to świetne imię i chyba jednak trochę rożni sie od Nadi. Odpowiedz Link Zgłoś