lemur_ks 24.07.05, 19:48 Jakie Waszym zdaniem imię/-ona powinno nosić rodzeństwo mojego synka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
portalegre Re: Rodzeństwo Kornela 24.07.05, 20:46 dziewczynka: Łucja, Rozalia, Michalina, Malwina chlopiec: Leon, Julian, Ignacy, Feliks Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Rodzeństwo Kornela 24.07.05, 21:37 Znam tylko jednego Kornela i jego braciszek ma na imię Mikołaj. Mi pasuje jeszcze Kajetan, Hubert, Julian, Juliusz, Jeremiasz. To w pierwszej chwili mi się nasunęło. Dziewczynka - Linda, Inga, Wiktoria, Weronika, Helenka. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Rodzeństwo Kornela 25.07.05, 08:30 Dla chłopca pasuje mi Karol, dla dziewczynki Alina, Michalina, Lilla. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Rodzeństwo Kornela 25.07.05, 11:23 Dla chłopca: Cyprian, Cyryl, Mikołaj, Nikodem Dla dziewczynki: Łucja, Lilianna, Marcelina Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Rodzeństwo Kornela 25.07.05, 13:42 Proponuję: Erwin lub Erwina; Emanuel Samuel lub Sydonia, Stella Tytus lub Tacjana, Telimena Oktawia Nadzieja lub Nikanor, Nikodem Adela, Aurelia Marceli, Melchior Izabela Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Rodzeństwo Kornela 25.07.05, 16:01 Dziękuję za pomysły. Zapewne to zbieg okoliczności - lub podobne gusta, ale Łucja, Leon, Julian, Nikodem i Kajetan swego czasu byli w ścisłej czołówce, gdy szukaliśmy imienia dla naszego małego brzdąca. Podoba mi się Juliusz, Jeremiasz, Michalina. Na pewno odpada Mikołaj. Adela - mam bardzo miłe wspomnienia, ale mimo to jestem na NIE. Pozdrawiam w te deszczowe popołudnie Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Rodzeństwo Kornela 25.07.05, 20:39 Marceli, Tymon, Karol Róża, Klara, Aniela Odpowiedz Link Zgłoś
pysia201 Re: Rodzeństwo Kornela 25.07.05, 20:46 Dla dziewczynki może Karolina , a dla chłopca Olivier!! =)) Odpowiedz Link Zgłoś
poliksena Re: Rodzeństwo Kornela 26.07.05, 12:29 Np. Miłosz, Wojtek, Ignaś, Staś, Jeremi, Marek, Dobrawa, Tomira, Emilka, Łucja, Róża, Basia. Odpowiedz Link Zgłoś