7_things 17.01.10, 22:08 demetria-teen.blog.onet.pl - wchodzić i oceniać ; ] piszcie co myślicie tutaj i na blogu . to dla mnie ważne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mweezy Re: Mój blog 17.01.10, 22:24 hm, wchodzę. co mnie wita? brzydki wygląd. musztardowe tło wewnętrzne, radziłabym zmienić. zewnętrzne tak samo. i proszę, zmień sobie nagłówek. zamów najlepiej, bo to co widzę, to tragikomedia jakaś. archiwum, kalendarzyk, szukajka, polecam - do wyrzucenia. radzę również zrobić sobie menu. a co do treści, widzę że opowiadanie. no dobrze, czytamy, czytamy... nie piszesz najgorzej, ale fabuła tego opowiadania jest bardzo dziwna. ogólnie niezbyt fajnie. takie jest moje zdanie. sama chciałaś Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Mój blog 17.01.10, 22:32 Hm.. faktycznie, powinnaś zmienić wygląd, a przynajmniej kolor tła. Czcionkę może troszkę zmniejsz i rób jakieś odstępy, bo tekst się zlewa. Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: Mój blog 17.01.10, 22:48 `Nie podoba mi się. Wygląd i pisanie. Nie powinnaś pisać tych zdań w nawiasach po prostu omijaj bo to brzydko wygląda. Fajny masz pomysł na bloga tylko, ze nie umiesz dobrze zdań układać. Popracuj nad tym a będzie git. Powo! Odpowiedz Link Zgłoś