judyta79 29.09.05, 17:55 Witam serdecznie, ostatnio na forum zauwazylam wasze "rozwazania" nad imienien Felicja. zaciekawilo mnie to poniewaz mam...skode felicje))czy to imie nie bedize sie za bardzo kojarzylo wlasnie z samocodem?ja moja jezdze juz 8 lat, wiec mam tylko i wylacznie jedno skojarzenie i nie moge "o nim zapomniec":] jak myslicie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: Felicja?? 29.09.05, 18:15 judyta79 napisała: > Witam serdecznie, > ostatnio na forum zauwazylam wasze "rozwazania" nad imienien Felicja. > zaciekawilo mnie to poniewaz mam...skode felicje))czy to imie nie bedize > sie za bardzo kojarzylo wlasnie z samocodem?ja moja jezdze juz 8 lat, wiec > mam tylko i wylacznie jedno skojarzenie i nie moge "o nim zapomniec":] > jak myslicie? > > pozdrawiam ) My do Emki czesto mówimy MALUCH i wcale nie kojarzy się to nikomu z fiatem 126p A imię Felicja jest świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta79 Re: Felicja?? 29.09.05, 18:42 hmm...na mojego siostrzenca Michasia mowimy mis i tez nikomu z filmowym "Misiem" sie to nie kojarzyale z Felicja to chyba nieco inna sprawa? pewnie jakbym miala forda czy inna honde bylabym innego zdania a imie fakt, pikne Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia Re: Felicja?? 29.09.05, 18:45 judyta79 napisała: > hmm...na mojego siostrzenca Michasia mowimy mis i tez nikomu z > filmowym "Misiem" sie to nie kojarzyale z Felicja to chyba nieco inna sprawa? > > pewnie jakbym miala forda czy inna honde bylabym innego zdania Przecież nie dajesz dziecku na imię Skoda.Mi się w ogóle tak nie kojarzy...ładne imię,staroświeckie,wdzięczne i kobiece. > > a imie fakt, pikne Odpowiedz Link Zgłoś
judyta79 Re: Felicja?? 29.09.05, 19:12 no coz..wyglada na to, ze jestem przewrazliwiona na punkcie...ekhm...mojego samochodu.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Felicja?? 29.09.05, 19:28 MSZ to piękne imię z tradycjami i nie sposób kojarzyć go wyłącznie z samochodem. Tym bardziej że model samochodu ma bądź co bądź zupełnie inną pisownię. Felicja kojarzy mi się z naszymi prababkami, a samochód to insza inszość. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Felicja?? 30.09.05, 15:30 Ja tez takich skojarzen nie mam. Ani Oktawia, ani Felicja mi sie z samochodem nie kojarzy. Z reszta skody nie sa tak popularne w DE. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Felicja?? 27.10.05, 17:17 Mnie sie z samochodem wogóle nie kojarzy,a samo imię bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś