annkier 06.10.05, 10:37 Propozycje dla chłopców mieszkających w USA Mama Polka, ojciec Amerykanin, nazwisko krótkie 3literowe. Najlepiej żeby imiona dobrze funkcjonowały z Stanach tzn. pisownia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolmadakia Re: Ron i Don 06.10.05, 11:44 margala napisał: > Ronald i Donald No,nie!)) Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: Ron i Don 06.10.05, 13:51 dolmadakia napisała: > margala napisał: > > > Ronald i Donald > > No,nie!)) dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: Jakie imiona dla bliźniąt w USA 06.10.05, 12:02 Moja kolezanka Polka z USA nazwala swoich synow Conor i Ryan (mial byc poczatkowo Conor i Kieran), bo tata Amerykanin ma irlandzkie korzenie. Ale Tobie chodzi o imiona funkcjonujace rowniez w Polsce, tak? Moim zdaniem do tak krotkiego nazwiska pasowaloby jakies trzysylabowe imie, np. lubiany na tym forum Jeremi (Jeremy)i Leonard. Pewnie Dawid i Daniel tez byloby uniwersalnie, choc nie przepadam za tymi imionami... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jakie imiona dla bliźniąt w USA 06.10.05, 14:09 Tzn. co słychać, oczywiście ))) Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: Jakie imiona dla bliźniąt w USA 06.10.05, 15:01 No nie)))) Czyzby kolejne spotkanie znajomych na forum???? Dorisek sie musial pilnie ewakuowac przed huraganem Rita, ale na szczescie mienie nie ucierpialo, wszystko w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jakie imiona dla bliźniąt w USA 06.10.05, 19:19 Dorisek przemiły. Już się wprawdzie nie udzielam na 30-tkach, ale dorisek to jedna z tych osób, które się zapamiętuje bez pudła ) Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: Jakie imiona dla bliźniąt w USA 07.10.05, 13:03 Dzis bede z nia rozmawiac przez telefon. Napisze potem na priva) Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: Jakie imiona dla bliźniąt w USA 06.10.05, 14:05 Sebastian oczywiscie W stanach świetnie wymawia sie to imię (miękka końcówka) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jakie imiona dla bliźniąt w USA 06.10.05, 19:20 Podoba mi się pomysł Jeremi i Leonard. Od siebie dorzucam Samuela + Beniamina. A poza tym odświeżam uniwersalny watek o uniersalnych imionach, może tam się coś jeszcze znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Jakie imiona dla bliźniąt w USA 08.10.05, 13:51 Brandon,Alex,Dylan,Logan,Rayan i oczywiscie Nicolas. Ronald i Donald-ten zestaw nawet mi sie podoba Tym bardziej,że Donald to akurat w Polsce na czasie z powodu wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
annkier Re: Jakie imiona dla bliźniąt w USA 08.10.05, 23:25 Ron i Don fajnie brzmia a moze jakies imie do Dylana pasujące? Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Jakie imiona dla bliźniąt w USA 09.10.05, 14:47 Dylan Brandon,albo Rayan Dylan(albo jak kto woli Ryan) Odpowiedz Link Zgłoś
annkier Re: Jakie imiona dla bliźniąt w USA 15.10.05, 11:27 mi sie podoba Nolan i Dylan nie wiem czy sie spodoba przyszłej mamusi, która pozdrawiam bardzo cieplutko i przesyłam link z tej niewinnej ankiety Odpowiedz Link Zgłoś