nika_saba 29.10.05, 22:52 dostałam nowe propozycje imion :dominika jowita judyta julia lura kornelia aneta dagmara i teraz juz nie wim jakie mam wybrac prosze o rade tyle tych imion Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: a moze jowita 29.10.05, 22:58 Prosze o dopisywanie sie do juz zalozonych watkow. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: a moze jowita 30.10.05, 11:19 nika_saba napisała: > dostałam nowe propozycje imion :dominika jowita judyta julia lura kornelia > aneta dagmara i teraz juz nie wim jakie mam wybrac prosze o rade tyle tych > imion Podobają mi się według takiej kolejności: 1. Jowita 2. Kornelia 3. Judyta 4. Laura 5. Dagmara 6. Dominika/Aneta Nie podoba mi się Julia, natomiast bardzo lubię Juliettę i Juliannę. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: a moze jowita 30.10.05, 14:44 Dominika-moze być,choć przedtem nie lubiła,ale teraz podoba mis ie coraz bardziej Jowita-bardzo ładne Judyta-nie Julia-bardzo ładne Laura-świetne Kornelia-jedno z moich ulubionych Aneta-świetne Dagmmara-ładne Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: a moze jowita 31.10.05, 17:52 Najbardziej mi się stąd podoba Kornelia. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: a moze jowita 01.11.05, 20:53 Z tych bym wybrala Laure, a ew. Judyte, Kornelie, Dagmare. Mowie "nie" Anecie, oraz ze wzgledu na olbrzymia popularnosc - Julii. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja011 Re: a moze jowita 01.11.05, 22:32 mnie z wymienionych najbardziej podoba się Kornelia /fajne zdrobnienia Kora, Nela/ i Jowita Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: a moze jowita 04.11.05, 16:40 Jowita - jestem za! Znam też przemiłą Jowitę i mówi się do niej pieszczotliwie: Jowinia. Inne z tej listy - gorsze. Na drugim miejscu u mnie: Dagmara. Odpowiedz Link Zgłoś