margala 06.01.06, 10:11 Kacprów ci u nas dostatek. a co z Melchiorami i Baltazarami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cataluna Re: Kacper, Melchior czy Baltazar? 06.01.06, 10:20 Kcperka a i owszem znam i to nie jednego. Za to ani Melchiora ani Baltazara nie spotkałam. Imionka ładne Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Kacper, Melchior czy Baltazar? 06.01.06, 10:24 Znam jednego Baltazara, lat około 20-tu kilku, każe nazywać się Filipem, Melchiora nie znam, Kacprów mnóstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Kacper, Melchior czy Baltazar? 06.01.06, 11:08 głupio się chwalić, ale ja dziś rodzona, wiec iomiona te w pewnym sensie idą ze mną przez całe życie i juz się z nimi osłuchałam i oswoiłam, ale zawsze sie smieje że jakbym była chłopcem, to pewnie byłabym Melchiorem ... na szczęście jestem dziewczyną ) Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Kacper, Melchior czy Baltazar? 06.01.06, 11:09 Shilo, no to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. A jakie imie nosisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Kacper, Melchior czy Baltazar? 06.01.06, 11:16 Kasia, ale tylko dlatego, że brat nie dawał wyboru ale zawsze to lepiej niż Melchior ) Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Kacper, Melchior czy Baltazar? 06.01.06, 11:24 Pewnie tak Ciezko byloby kobiete nazywac Melchiorem lub Melchiorką hihihi Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Kacper, Melchior czy Baltazar? 06.01.06, 11:32 Wszystkie trzy są śliczne, chociaż Kacper zbyt popularny. Bardzo lubię te imiona i to święto Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kacper, Melchior czy Baltazar? 06.01.06, 12:31 Niestety zadnego Melchiora i Baltazara nie znałam ((( A tak mi się podoba zwłaszcza Melchior! Miałam za to w rodzinie Melchiora i sporo Baltazarów, ale już dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja św Melchior 06.01.06, 12:51 ...a od 10 lat, dzięki papieżowi, mamy naszego własnego świętego Melchiora. Imieniny 7 września. Odpowiedz Link Zgłoś