hanka2501 02.03.06, 21:58 Imię wydające się nieciekawe przykuło moją uwagę gdy usłyszałam jak mama woła małego 3letniego chłopca Klimek. Super to brzmiało. Na podkarpaciu imię to obecnie robi furrorę. Co drugi malec to Klimek. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Klemens 02.03.06, 22:06 hanka2501 napisała: Na podkarpaciu imię to > obecnie robi furrorę. Co drugi malec to Klimek. Co sądzicie? O, bardzo ciekawe jest to, co piszesz!! Ja jestem bardzo za, choć są imiona, które podobają mi się bardziej. Zdrobnienie jest rewelacyjne. Mamy już na forum na razie jednego Klimka i jednego in spe. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Klemens 02.03.06, 22:20 MNie sie podoba zarowno pelna forma jak i zdrobnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Klemens 03.03.06, 00:22 Oczywiście, że Twój ) Nie mogłam się przecież Twoim Klimkiem nie pochwalić Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Klemens 03.03.06, 09:05 Klimek brzmi bardziej jak ksywa, a nie imię. Odpowiedz Link Zgłoś
adzia18 Re: Klemens 03.03.06, 09:35 Od dziecka pamiętam , że wszyscy tak przezywali mojegho tatę, bo imię ma zupełnie inne. Klemens było przezwiskiem od podobnego nazwiska, dlatego trudno mi sobie wyobrazić chłopca o takim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: Klemens 03.03.06, 10:47 Uważam, że to ładne imię. Mnie się podoba o wiele bardziej niż Kornel. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Klemens 31.07.06, 22:53 Nadal bardzo mi się podoba i mam nadzieję, że się spopularyzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolmadakia Re: w górę dla ciemnejnocki n/t IP: *.interpc.pl 19.09.06, 18:25 B.ładne,ale skoro robi się popularne to już będzie mniej ładne...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: w górę dla ciemnejnocki 19.09.06, 18:26 To jednak jeszcze na pewno potrwa... Odpowiedz Link Zgłoś
brasiunia Re: Klemens 19.09.06, 19:55 mnie się nie podoba, ale może dlatego,że znam jednego nieciekawego Klemensa Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: Klemens 19.09.06, 22:49 Mam na liście dla najmłodszego -ostatnio nawet "zapunktował" w ramach godzenia spierających się miedzy Tytusem a Cyrusem :" będzie Klemens ,zobaczycie ,oo ,albo Klementyn " Odpowiedz Link Zgłoś
samboraga Re: Klemens 20.09.06, 16:16 to mój Klimek to pewnie ten 'in spe') właśnie skończył pół roczku i po domowemu zwany jest Klimciem Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Klemens 20.09.06, 17:44 samboraga napisała: > to mój Klimek to pewnie ten 'in spe') Tak ))) Odpowiedz Link Zgłoś
barcellona Re: Klemens 07.01.07, 13:24 Imię od wczoaraj mnie intryguje, ponieważ było mi dane poznanie małego Klimka. Nigdy nie myślałam o tym imieni w kategoriach nadania dla własnego dziecka, tak naprawde to mi gdzieś umknęło. A swoją drogą dziwi mnie jego polpularność. o której pisze autorka. Ja również mam rodzinę na podkarpaciu i nie spotkałam się z tym imieniem. Sprawdziłam statystyki Bartka Górnego i w zestawieniu jest ... 1 Klemens. Mam nadzieję, że nie spopularyzuje się tak jak Antonii. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Klemens 09.06.07, 21:22 hanka2501 napisała: > Imię wydające się nieciekawe przykuło moją uwagę gdy usłyszałam jak mama woła > małego 3letniego chłopca Klimek. Super to brzmiało. Na podkarpaciu imię to > obecnie robi furrorę. Co drugi malec to Klimek. Co sądzicie? Śliczne imię, ale z tą teorią o co drugim malcu się nie zgodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Klemens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 22:43 Podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś