mamasebunia 04.03.06, 23:01 Proszę o radę. Które z tych imion podoba się Wam bardziej. Kacper czy Filip? Wiem, że bedziecie pisać, że Kacper jest imieniem bardzo popularnym i odradzać jego wybór dlatego od razu informuję, ze ta populrność nie stanowi dla nas problemu. Jeśli się więc da zapomnijcie proszę na chwilę o tym i napiszcie po prostu, które imię według Was jest ładniejsze. Z góry dziękuję Filip tez zresztą jest w pierwszej 10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tusiak22 Re: Kacper czy Filip??????? 04.03.06, 23:24 Pare lat temu podobalo mi sie imie Kacper. Obecnie imie to jest dla mnie za bardzo popularne. Nie nazwalabym tak synka, ale podoba mi sie bardziej niz Filip. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka04 Re: Kacper czy Filip??????? 05.03.06, 10:29 Jedno i drugie dla mnie jest ok. Ja wybrałabym Filipa - tak też chciałam nazwać synka, ale nie spotkało się ono z akceptacją mej drugiej połówki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: Filip 05.03.06, 21:38 Jeszcze nie wiem ale jutro idę na USG i mam cichą nadzieję, ze się dowiem. Dla dziewczynki imię mam już wybrane, więc imieniem chłopca się zastanawiamy. Mąż nie bardzo chce zgodzić się na Filipa ale myślę, że gdybym się uparłą da sie przekonać. Na całe szczęście Kacper też mi się podoba a to jego typ Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kacper czy Filip??????? 05.03.06, 11:36 Jedno i drugie podoba mi się mniej więcej tak samo, ale wybrałabym Filipa ze względu na mniejszą popularność. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: Kacper czy Filip??????? 05.03.06, 11:44 Ja bym wybrała Filipa, chociaż oba imiona podobają mi sie mniej więcej w jednakowym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Kacper czy Filip??????? 05.03.06, 11:57 oba imiona kiedys ogromnie mi sie podobały i niestety oba osiągnęly ogromną popularnośc. Tak więc jeśli Ci to nie przeszkadza, to śmiało - bo imiona śliczne. Wydaje mi się , ze Kacper jest odrobine mniej popularny ( a moze to tylko ze wzgledu na to , ze mały Filipek jest w mojej rodzinie ) Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: Kacper czy Filip??????? 05.03.06, 12:51 Wybrałabym Kacpra, jest bardziej popularny ale dużo ładniejszy od Filipa. A moze zdecydujesz sie na imie Kasper,zeby bylo troche inaczej jednak (ta forma bardziej mi sie podoba,niż Kacper,moze Tobie też sie spodoba...) Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia Re: Kacper czy Filip??????? 07.03.06, 17:17 llora napisała: > Wybrałabym Kacpra, jest bardziej popularny ale dużo ładniejszy od Filipa. > > A moze zdecydujesz sie na imie Kasper,zeby bylo troche inaczej jednak > (ta forma bardziej mi sie podoba,niż Kacper,moze Tobie też sie spodoba...) Uważam tak samo.Filip jest miękki i "kluskowaty",dla mnie brzmi zupełnie niemęsko. > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
evino Filip, Filip!!! 06.03.06, 11:05 super meskie imie w przeciwieństwie do okropnego Kacperka.... Odpowiedz Link Zgłoś
jedrusifilip Filip 06.03.06, 19:03 Filip Filipek Filipuś Fifi moj syn tak ma na imię Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Filip 08.03.06, 13:44 Fisiek, Filippo, Finio, Filipowski, Fi, Fibcio, Fibi, Fil i Fieczko Odpowiedz Link Zgłoś
avana21 Re: Kacper :) 23.03.06, 16:33 tak wlasnie dam na imie swojemu synkowi ktory sie urodzi za 2 miesiace pozdrawiam i buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś