nilgau 30.03.06, 16:40 Mój znajomy ma na nazwisko Żaba i zamierza nazwać syna Kermit. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Nie przejdzie w USC... 30.03.06, 16:51 Nie wolno nadawac imion osmieszajacych (a w takim zestawieniu, to chyba oczywiste, ze smiech na sali...). Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Moze dlatego, ze imie samo w sobie ladne, a 30.03.06, 16:58 Kermit obojetnie z jakim nazwiskiem kojarzy sie jednoznacznie))). Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kermit 30.03.06, 18:40 Hmmm... Znajomy jest pomysłowy. Proponuję jeszce kilka do wyboru: Karp, Delfin i Polikarp Odpowiedz Link Zgłoś
nilgau Re: Kermit 30.03.06, 20:45 Co jest? Loża szyderców? No a gdzie się podziali Ci wszyscy obrońcy oryginalności?? Kermitek się nie podoba? No koniec świata... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Kermit 30.03.06, 21:39 nilgau napisała: > Co jest? > Loża szyderców? No a gdzie się podziali Ci wszyscy obrońcy oryginalności?? > Kermitek się nie podoba? > No koniec świata... A po co ta ironia? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Kermit 31.03.06, 10:19 nilgau napisała: > bo powiało nudą Tzn.? Nikt nie zareagowal na Twoja prowokacje tak, jak Ty bys tego oczekiwala? Odpowiedz Link Zgłoś
nilgau Re: Kermit 31.03.06, 11:36 Prowokacja? Ładne imię dla dziewczynki he he he Wyluzuj się babo, z PiSu jesteś czy co, że wietrzysz prowokację... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kermit 31.03.06, 18:12 Babo??! No cóż, może przesadzam, ale takie sformułowania nieco mnie dziwią... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: Kermit 02.04.06, 10:24 matko niektorzy ludzie sa bardzo ograniczeni. Po co tu w ogole wchodzisz??zeby prowokowac klotnie?? Jak ci sie cos nie podoba to po prostu nie zagladaj na ta strone a jak juz jestes strasznie uzalezniona to moze jakis szpital co nilgau?? Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kermit 02.04.06, 10:40 Tego typu kultura jest na tym forum ewenementem;mam nadzieje,ze tak pozostanie...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nilgau Re: Kermit 03.04.06, 14:28 ło matko. widzę, że "strzeliłam babola" z tą babą.a dla mnie baba nie jest obraźliwym stwierdzeniem.może to mnie wytłumaczy. natomiast wyzywanie mnie od ograniczonych było dziwne, a jeszcze dziwniejsze od uzależnionych (?) napisałam o Kermicie Żabie i ktoś potraktował to chyba zbyt poważnie, a niektórych poniosło. Ostatni wpis aka10 jednak nieźle mnie rozbawił.Brzmi jak wpis w księdze pamiątkowej albo nagranie Jarząbka. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kermit 03.04.06, 17:34 W duchu porozumienia, które ostatnio zagościło na forum, w tym wątku również dobrze byłoby sobie podać ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Pszczółka Maja 03.04.06, 15:22 Kiedyś u Drzyzgi była dziewczyna (o śmiesznych nazwiskach), która nazywała się Maja Pszczółka. Miała mieć na imię Kamila, czy jakoś tak, ale jak tata poszedł do USC, to pani siedząca w rejestracji powiedziała: jak Pszczółka, to może Maja - i tak zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Co my na to? 03.04.06, 20:51 Kła-kła... ewentualnie kum-kum Pomysł nie przejdzie, a i Kermit, gdyby nie kojarzył się jednoznacznie, nie byłby ładnym imieniem. Kermit to dobra nazwa dla masy bitumicznej albo lakieru do konserwacji narzędzi Odpowiedz Link Zgłoś