emi28 28.06.06, 18:41 Jak Wam się podoba? Dziś poznałam maluszka tym imieniu. Bliscy wołają do niego "Erosik". Przyznam, że mnie zaskoczyło to imię. Jestem zdecydowanie na nie (nazwisko chłopca kończy się na -ski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luna333 Re: Eros 28.06.06, 18:51 serio? jest kilka imion które mnie nieco szokują jedno to Eros a drugie Alfons i moim zdaniem niosą za sobą tyle skojarzeń że nie odważyłabym się. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochalam_sie Re: Eros 28.06.06, 18:51 Oh, ja tylko zazdroszczę dziewczęciu, które za lat kilkanaście będzie miało przyjemność z owym Erosem... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Eros 28.06.06, 19:17 Jakies 20 lat temu byla to marka prezerwatyw... Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Eros 30.06.06, 20:35 No więc właśnie. Znam pewnego Włocha o tym imieniu, który w Polsce nosi przezwisko "Kondom"... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Eros 28.06.06, 19:46 Dla mnie tez z lekka szokujące, i poza tym, że tak powiem, zobowiązuje. Nie wiem, czy to pierwszy Eros polski, ale Rymut żadnego nie notuje. Zdrobnienie Erosik brzydko mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: Eros 29.06.06, 09:28 Jestem prawie pewna że w przyszłości Eros złoży wniosek w sądzie o zmiane imienia. Durni rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
bluee_sky Re: Eros 30.06.06, 10:17 Ojej..;] Jak dla mnie strasznie. I nie wiem czy tylko ja mam takie "dziwne" skojarzenia i odczucia co do tego imienia, ale chyba nie,sądząc po wczesniejszych wypowiedziach Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: Eros 30.06.06, 11:07 Podstawowka dla tego chłopca to będzie koszmar, a gimnazjum koszmar do entej. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Eros 27.11.06, 22:26 Idealne imię do straszenia rodziny i znajomych. Na pewno wykorzystam przy następnych ciążach Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Eros 27.11.06, 22:32 gaudencja napisała: > Idealne imię do straszenia rodziny i znajomych. Na pewno wykorzystam przy > następnych ciążach > Hmm, a na kiedy je planujesz? Bo może się skuszę i będą forumowi rówieśnicy, hihi Odpowiedz Link Zgłoś