magdmaz Re: Feliks 11.08.06, 22:29 Obecnie mój number one! Tylko co z tego? Może dla wnuka... Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Feliks 11.08.06, 23:04 Bardzo w porządku imię Ładnie brzmi, dobrze się zdrabnia i do tego ma jakże miłe znaczenie Gorąco polecam każdemu rodzicowi Odpowiedz Link Zgłoś
mamamix Re: Feliks 11.08.06, 23:08 idaaa napisała: > > Ładnie brzmi, dobrze się zdrabnia i do tego ma jakże miłe znaczenie > jakie zdrobnienie od Feliksa?? Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Feliks 11.08.06, 23:44 Poza oczywistym Felkiem jest jeszcze Feliksio, Felik, Fisiek, Fiksio, Fiksik, Fiki, Fel, Feliksio, Feliś Odpowiedz Link Zgłoś
zgielk Re: Feliks 12.08.06, 15:19 Feluś. albo kot Fisiek mi się przyjemnie z lekkim wariatem kojarzy. czyli jego popularność nadchodzi dopiero? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Feliks 12.08.06, 20:55 B. w porządku, ale osobiście wolę Felicjana; zdrobnienia te same. Silne skojarzenia mam z Dzierżyńskim, ale mimo to jest to klasyczne imię, warte odświeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Feliks 15.08.06, 22:52 To chyba jedyne imię, które wolę jako Felix - oczywiście nie w Polsce. Pewnie przez skojarzenia z bardzo symaptycznym zającem. Odpowiedz Link Zgłoś