dzika97 25.08.06, 16:43 moje dzieci nazywaja sie piotrek i madzia tak jak z m jak milosc.teraz znow spodziewam sie dziecka i chce dac na imie natalka albo mateuszek.czy dobrze robie?a wy jakie znacie ladne imiona z m jak milosc??????prosze o podanie ich bardzo mi zalezy.dziekuje z gory za odowiedz i 3 maj sie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theodorka Re: imiona z seriali 25.08.06, 17:36 Teodor . A tak na serio, to naprawdę chcesz okaleczyć dzieci nazywając je zestawem imion z "M jak miłość"? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: imiona z seriali 25.08.06, 18:34 Na szczęście nie oglądam tego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: imiona z seriali 25.08.06, 18:34 Jej, wybierasz imiona, które przez wiele lat były na pierwszym albo drugim miejscu co do nadawalności (wszelkie rekordy bije Mateusz, był na to imię większy szał, niż teraz na Jakuba, ale do końca jeszcze nie minął). Moim zdaniem robisz źle, bo i Natalia, i Mateusz są teraz straszliwie popularne i bardzo, bardzo oklepane. Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: imiona z seriali 25.08.06, 18:42 Odradzam tworzenie nowego klanu Mostowiaków. Szczerze dziwie się, że nie wchodzią w rachubę inne imiona oprócz serialowych? Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: imiona z seriali 26.08.06, 18:21 Madzia bardzo ładnie Jeśli bardzo chcesz z tego serialu imię to może Hanna?? Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: imiona z seriali 26.08.06, 18:24 Wolałabym (przy cyzm przede wszystkim mam tu na myśli Twoje dziecko) coś bardziej oryginalnego... W końcu to żadna przyjemność zostać 3 Natalią ew 4 Mateuszem w grupie... No ale skoro zachwycają Cię TE imiona to trudno... Choć przyznam szczerze, że kierowanie się przy nadawaniu imienia dziecku jakimkolwiek serialem wydaje mi się mocno... Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś