melmire 28.08.06, 21:12 Co sadzicie o Sandorze? Nie wiem dlaczego, ale strasznie mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Sandor 28.08.06, 21:29 Bardzo mi się podoba, ale mogłabym to imię dopisać w wątku o fajnych zagranicznych, nie na polskie warunki. Bo to nasz Aleksander. O. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Sandor 28.08.06, 21:53 A drugie dziecko proponuje nazwac Sambor)). Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Sandor 29.08.06, 01:41 Ha, ale Sambor odwrotnie, strasznie mi sie nie podoba, przywoluje na mysl opaslego piastowskiego woja Rezerwuje sobie Sandora ! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Sandor 28.08.06, 22:40 Sandor na Węgrzech - super, od razu kojarzy mi się z Petőfim. Po polsku raz, ze Aleksander, dwa, że - całkiem słusznie - kojarzy mi się z Sandrą, co zupełnie skreśla tę formę... Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Sandor 29.08.06, 13:10 No dobra, to ja ujawnie zrodlo mojej fascynacji - postac z "Zelaznego tronu" Poki co dziecka nie ma w planach, ale prosze, imie juz mam a ze jestem we Francji to przejdzie w razie czego bez najmniejszego problemu Odpowiedz Link Zgłoś