amelia83 30.10.06, 10:59 wiktoria 9 aleksandra 8 julia 8 maja 8 zuzanna 8 anna 7 weronika 7 natalia 6 oliwia 6 dominika 5 alicja 4 karolina 4 małgorzata 4 amelia 3 hanna 3 helena 3 iga 3 joanna 3 justyna 3 lena 3 pola 3 agnieszka 2 antonina 2 gabriela 2 kinga 2 magdalena 2 maria 2 monika 2 paulina 2 zofia 2 agata aniela aurelia barbara blanka diana dorota elena ewa irena kaja kamila marta martyna milena nadia nikola patrycja róża samantha (niepolskie nazwisko) urszula jakub 13 antoni 8 bartosz 7 jan 7 mateusz 7 michał 7 piotr 6 bartek 5 damian 5 wiktor 5 kamil 3 karol 3 krzysztof 3 maksymilian 3 mikołaj 3 oliwier 3 szymon 3 adam 2 cyprian 2 dominik 2 eryk 2 filip 2 franciszek 2 igor 2 kacper 2 kazimierz 2 konstanty 2 krystian 2 paweł 2 adrian aleksander arkadiusz bruno dawid grzegorz hubert jacek jeremiasz jędrzej julian kajetan konrad ksawery łukasz marcin marek miłosz patryk przemysław rafał robert sebastian tomasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: WnŚ 28.10. Warszawa 30.10.06, 13:03 W czołówce imion żeńskich zmienia się niewiele - ciągle te same imiona w nieco zmienionych proporcjach. Dziwi tylu Antosiów. Wśród pojedynczych chłopców sporo ładnych i dość radkich imion - Hubert, Jacek, Jeremiasz, dwóch Konstantych też cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: WnŚ 28.10. Warszawa 30.10.06, 13:57 Z tymi imionami z czołówki to jest tak, że przynajmniej jest nieco większe urozmaicenie, jak za naszych czasów. Więcej imion jest bardzo popularnych. Samantha, nawet przy zagranicznym nazwisku, mnie nie przekonuje. Kazimierz zaczyna się coraz częściej pojawiać - bardzo mnie to cieszy, Kazik, to bardzo ładne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ 28.10. Warszawa 30.10.06, 20:05 Bardzo się cieszę z dwóch Kostków i Kaziów. Co ciekawe, zdujęcia obu Kostków są obok siebie - Bartek Górny twierdzi, że to oznacza, że dzieci też były w tej samej sali. Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: WnŚ 28.10. Warszawa 31.10.06, 18:59 Czołówki w sumie nie zaskakujące choć sporo nadań Antoniego. Wiktoria wogóle mnie nie dziwi bo u mnie, a mieszkam w małym mieście w jednym kościele we wrześniu ochrzcili 3 Wiktorie!( i 2 Oliwie). Nie wiem jak w innych kościołach... W Polsce osobiście nie spotkałam się jeszcze z Eleną... Moje ulubione typy jeszcze nie osiągają czołówki albo już z niej spadły i oby tak dalej żeby za kilka lat nie było problemu! Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: WnŚ 28.10. Warszawa 01.11.06, 10:37 Myslalam, ze Agnieszka odeszla w zapomnienie, a tu prosze az dwie ) Odpowiedz Link Zgłoś