Gość: Sylwia IP: *.75.52.167.debica52.tnp.pl 19.12.06, 19:08 co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: Marlenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 19:34 Mnie się podoba i to nawet bardzo,bo dałam tak na imię mojej córeczce.Nie jest może zbyt popularne i co niektórym źle się kojarzy(Marks i Lenin),ale dla mnie to akurat nie ma znaczenia.Zresztą słyszałam że MARLENA to poprostu skrót od Marii Magdaleny.No i jestem pewna,że w szkole nie będzie jedną z pięciu jak w przypadku Oli czy Julii. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Marlenka 19.12.06, 20:22 Też nie. Choć w pełnej formie jeszcze się ratuje, ale "Marlenka" brzmi już bardzo niedobrze. Imię jest amalgamatem Marii Magdaleny. Moje skojarzenia - oczywiście Marlene Dietrich, a zaraz potem Marlene Ottey. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Marlenka 19.12.06, 21:18 Jedno z imion z mojej czarnej listy. Bardzo nie w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Marlenka 19.12.06, 21:41 Znałam jedną Marlenę mała o sobie wysokie mniemanie ,a tak naprawdę była bardzo głupia.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
twojahanus Re: Marlenka 20.12.06, 18:51 Nie podoba mi się. Znam kilka Marlen i żadna z nich nie jest normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trrruskawa Re: Marlenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 19:40 Muszę przyznać, że to jest chyba moje najbardziej nielubiane imie Odpowiedz Link Zgłoś