szczekuszka 21.01.07, 10:19 Wczoraj ogladalam (przez moment) wloski film, gdzie glowna bohaterka miala na imie Imperia. Jak Wam sie podoba?! ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Imperia 21.01.07, 11:09 A Pamietacie bohaterke jednej z telenowel latynoskich - Emperatris? Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Imperia 21.01.07, 11:15 annajustyna napisała: > A Pamietacie bohaterke jednej z telenowel latynoskich - Emperatris? Nie Nie ogladalam). Imperia kojarzy mi sie z Wiktoria. ) Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Imperia 21.01.07, 14:25 Niby ładnie, ale już wyobrażam sobie, jak mówią do takiej: -Jaaak? Interia? Albo: -Z jakiego imperium jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Imperia 21.01.07, 19:26 szczekuszka napisała: > Wczoraj ogladalam (przez moment) wloski film, gdzie glowna bohaterka miala na > imie Imperia. > Jak Wam sie podoba?! ) Też oglądałam ten film i zwróciłam uwagę na Imperię. Bardzo mi się spodobało to imię Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imperia 21.01.07, 20:10 Nie miałabym ciekawych skojarzeń z takim imieniem; imperializm dobrze mi się nie kojarzy, a to imię brzmi jak skrzyżowanie imperializmu z lamperią. Albo jak hotel Imperial bez "l" Odpowiedz Link Zgłoś