Gość: Dee Re: Co do piecioraczkow IP: *.171.60.146.crowley.pl 26.02.07, 10:38 Cyprian Łucja Jagoda Lilianna Judyta Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Wątek dla mnie:) 26.02.07, 11:23 Wprawdzie nie mam pięcioraczków tylko dwie córeczki ale lubię pofantazjować immienniczo. Imiona na dziś: Moje dwie córki to Aleksandra Marianna i Adrianna Katarzyna, a hipotetyczne pięcioraczki nazywałyby się: 1. Amelia Krystyna, 2. Antonina Ludwika, 3. Julianna Kazimiera, 4. Józefina Helena i 5. Maksymilian Filip/Ksawery Adam/Adam Ksawery pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet26 Re: Wątek dla mnie:) 26.02.07, 21:29 Aleksander + Wiktoria, Waleria, Walentina i Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
an_qa Re: Co do piecioraczkow 27.02.07, 14:24 Chłopiec Kacper () lub Jakub Dziewczynki: Natalia (juz jedna mam) Liwia Zuzanna Weronika ale co maz by powiedział?? Nie bede pytała, bo sie przeleknie, hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
anastazka Re: Co do piecioraczkow 27.02.07, 14:42 ja pewnie nazalabym je tak: Stanisław Eryka Agnieszka Otylia Jagna Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus_22 Re: Co do piecioraczkow 27.02.07, 15:09 Ja bym nazwała dzieci tak: Korneliusz Franciszka Marcelina Laurencja Klementyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Co do piecioraczkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:31 Witajcie ponownie.To ja Madzia mam Klaudi Fifiego i Kory.Ja dla moich piecioraczkow wybralabym takie imiona: Maja Adrianna Zuzanna Wiktoria Tymon Odpowiedz Link Zgłoś
laura1004 Re: Co do piecioraczkow 27.02.07, 19:51 Igancy Julia Kornelia Lena Maja Odpowiedz Link Zgłoś
luizka28 Re: Co do piecioraczkow 27.02.07, 20:06 Moje dzieci to Maja i Wiktor.Dla piatki wybralabym takie zestawiki: Maksym Nikodem Weronika Anna Alina Wiktoria Martyna Helena Amelia Katarzyna pozdr. od Luizy,Majeczki i Wiktorka Odpowiedz Link Zgłoś
big-family Re: Co do piecioraczkow 28.02.07, 14:28 Candy przepraszam ze pytam ale jak ty masz na imie? ostatnio strasznie mnie to zastanawiało?moze to i niedorzeczne z tematem ale ja tak czesto mam bo jestem chora na punkcie imiona a twoj login nam tego nie zdradza.Jesli zas chodzi o imiona dla piecioraczkow to: Helena Urszula Rozalia Hanna Krystian Mama Oli Franka Asi Kornelki Tomka i Matyldzi Odpowiedz Link Zgłoś
candy26 Big-family 28.02.07, 14:37 Mam na imie Anna Luiza mamusia(jeszcze nie urodzonego) Tymoteusza Wiktora. Fajna gromadka Big.. z tych imiona najbardziej mi sie podobaly: Ola jesli Aleksadnra Kornelia Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka199 Re: Co do piecioraczkow 28.02.07, 15:34 A moje: Ignacy Inez Klaudia Klara Wiktoria Te imiona dlatego ze bardzo podobaja mi sie imiona hiszpanskie a formy hiszpanskie tych imion czyli: Ignacy-Ignacio Inez-Inés Klaudia-Claudia Klara-Clara Wiktoria-Victoria Odpowiedz Link Zgłoś
iga711 Re: Co do piecioraczkow 28.02.07, 17:39 Idalia Aneta i Adrian....moje dzieci wiec imiona dla tej piateczki: Tymon Maja Sandra Letycja Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Co do piecioraczkow IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 28.02.07, 19:18 Łatwiej by mi było, gdyby było czterech chłopców i jedna dziewczynka... Ale obstawiam: Jeremiasz (tak będzie miał na imię mój syn) Emma (tak wybrałam dla córki) Aniela Paulina Sławina Jakoś ciężko mi ułożyć komplet Odpowiedz Link Zgłoś
nazaretka Re: Co do piecioraczkow 02.03.07, 14:39 Moje dzieciaki Weronika Bartek Klaudiuszek i Gabi. a dla piecioraczkow: Jakub Zuzanna Sandra Iga Maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka_k Re: Co do piecioraczkow IP: *.acn.waw.pl 02.03.07, 19:11 przy zalozeniu, ze juz mam te dzieci, ktore mam? (albo prawie mam, hehe) z meskim mialabym straszny problem, pewnie zaakceptowalabym mezowskiego faworyta, Hermana Marcela Melania Aurelia Eleonora Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichalka1 Re: Co do piecioraczkow 04.03.07, 22:52 Paulina, Ligia, Julianna, Małgorzata, Tomasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzan Re: Co do piecioraczkow IP: *.smstv.pl 24.03.07, 19:53 Moje pięcioraczki nosiły by takie imiona: Olivier Brunon Anastazja Konstancja Matylda Melania Kaja Maja Sandra Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Co do piecioraczkow 24.03.07, 21:11 Czwórkę już mam, więc parę ulubionych imion odpada. Może tak: Bronisław Dobrosława Bogna Ludmiła Wisława Albo: Jacek Urszula Kornelia Łucja Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_konewka Re: Co do piecioraczkow 24.03.07, 23:52 Amelia, Matylda, Bianka, Anastazja i Eliasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvia Re: Co do piecioraczkow IP: *.75.52.167.debica52.tnp.pl 31.03.07, 11:12 Aleksander Kalina Urszula Hanna Nel Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: Co do piecioraczkow 31.03.07, 12:52 Jeszcze piąteczka? Fajnie! Dziewczynki to najprawdopodobniej: Marianna, Idalia, Klara i Helena(może Anna?), a chłopiec - Franciszek albo Jędrzej. Albo zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś