Gość: martka_k IP: *.acn.waw.pl 26.03.07, 19:54 ze 17 marca urodzilam synka, ktory dzis juz oficjalnie zarejestrowany zostal jako Augustyn Szczęsny (Gaudencjo, dzieki ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: niniejszym zawiadamiam 26.03.07, 20:04 Martko, najserdeczniejsze gratulacje! Niech Augustynek zdrowo rośnie! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: niniejszym zawiadamiam 26.03.07, 20:41 . GRATULUJĘ SERDECZNIE!!! )))). Sliczne imię dla synka panie wybrała )). Życzę zdrowia i dużo, dużo radości . Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilandia Re: niniejszym zawiadamiam 26.03.07, 22:17 Wow Gratuluje. Mój pradziadek miał na imie Augustyn. Niech sie synek zdrowo chowa i ma pocieche z imienia PS. Czy byly jakies komentarze Pań z USC przy rejestracji tych imion? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: niniejszym zawiadamiam 26.03.07, 22:43 Serdecznie gratuluje synka. Duzo zdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: niniejszym zawiadamiam 27.03.07, 00:39 Gratuluję z całego serca i całuję - o tak Nie wypada mi chwalić imion, a zwłaszcza ich doboru Odpowiedz Link Zgłoś
scarbonka Re: niniejszym zawiadamiam 27.03.07, 10:22 Serdecznie gratuluję. Dużo zdrówka dla małego Augustynka. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: niniejszym zawiadamiam 27.03.07, 16:46 Już jest Augustynek gratulacje !!! Również mocno całuję wirtualnie Ciekawa jestem czy będziecie mówić na najmłodszego Gucio ? Nasz czasem Guciem bywa ,co przy jego gabarytach wybitnie mu pasuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: niniejszym zawiadamiam 27.03.07, 19:34 Bosski zestaw) Gratuluje!Niech się zdrowo chowa)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka_k w USC IP: *.acn.waw.pl 27.03.07, 21:07 komentarzy nie bylo. za to pani robiaca zdjecia do Wyborczej uwazala, ze Szczęsny to nazwisko. Nie jest w tym zrestza odosobniona - nie wiem, czy ludzie sie historii nie uczyli, czy co,ale mniej wiecej 70% robiw ielkie oczy "to jest takie imie???" Augustyn tez zdziwienie budzi, ale o dziwo, takie dosyc pozytywne. A zdrobniale jest Guciem, Gutkiem, Guciołem, Guciołkiem, Guciusiem... Felka mówi na niego Guciulek albo Gucik - oba sama wymyslila. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: w USC 27.03.07, 22:22 Gość portalu: martka_k napisał(a): uwazala, ze > Szczęsny to nazwisko. Nie jest w tym zrestza odosobniona - nie wiem, czy ludzie > > sie historii nie uczyli, czy co, Chyba nie wszyscy się uczyli. Podobno w głupiutkich sondażach telewizyjnych w stylu: Czy Ameryka to: a) potrawa b) kontynent c) rodzaj garnka - jest zaskakująco duży procent błędnych odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś