Gość: T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:52 Mamy już 3-letnią córkę Maję Joannę. Teraz myślimy nad imionami dla bliźniaków, podwójnymi. Nie wiemy w jakim układzie te bliźniaki, także poprosimy Was o rady we wszystkich układach: 2 dziewczynki, 2 chłopców, dziewczyna i chłopiec. Przy Mai nie mieliśmy takich przyjemnych kłopotów. Nasze inicjały to: DA i MJ. Córka przypadkiem też wyszła nam MJ. Jeśli ktoś znajdzie chwilkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: imiona dla bliźniaków 01.04.07, 23:23 Gratuluję! Do Mai pasuje mi Alicja (Dlaniu, dziękuję za inspirację ) Zestawy: dwie dziewczynki: Alicja i Helena (Lena) Liliana i Aniela (Nela) Gabriela i Idalia Apolonia (Pola) i Łucja dwóch chłopców: Filip i Kajetan Błażej i Juliusz (Julek) Olaf i Wojciech Nad zestawami dla parki i/lub drugimi imionami pomyślę, jak napiszesz, czy któreś z powyższych imion przypadły Wam do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: imiona dla bliźniaków IP: *.devs.futuro.pl 01.04.07, 23:24 możliwości jest mnóstwo np: Michalina Anna i Kornelia Helena albo Helena Łucja i Julianna Weronika Mikołaj Jerzy i Sergiusz Jan albo Adam Zygmunt i Wojciech Cezary Zofia Józefina i Mikołaj Jerzy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: imiona dla bliźniaków 02.04.07, 11:09 Moje stałe zestawy: Judyta Aniela i Julita Antonia Joachim Antoni i Julian Aleksy Paula Teresa i Mariusz Szymon . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: imiona dla bliźniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:44 zenskie to: Jadwiga Malgorzata i Magdalenka Anna dla chlopcow to Marek Franciszek i Juliusz Kuba albo parka to Helena Anna i Przemyslaw Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymianek21 Re: imiona dla bliźniaków IP: *.chello.pl 05.04.07, 13:41 cześć! to bedziecie mieli słodką 3! Nie piszesz nic o tzw. wymogach -czasami mamy piszą "nie moze być długie albo literka r albo takie albo siakie". Napisze ci moje ulubione moze wam sie spodoba. Macie córeczke Maje a czy mysleliscie zeby wszystkie córeczki były kwiatowe czyli Kalina-słodka Kalinka lub Lilla. Piekne imiona nie udziwnione a raczej mało popularne no i moje ulubione Miłosława -Miłka śliczne. A Ula dzis juz zapomniane imie ale przepiekne bardzo subtelne a moze Emilka-Mila??? Szkoda ze nie mam czworaczków bo mogłabym kazdej córeczce takie imie nadać! No a dla chłopca Lubomir-Lubek -raczej drugiego nie znajdziecie lub Dobromir. Pozdrawiam i napisz co wybraliście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzan Re: imiona dla bliźniaków IP: *.smstv.pl 09.04.07, 10:10 dla dziewczynek proponuję Anastazja Konstancja Sandra Zuzanna Kaja Paula dla chłopców Olivier Gracjan Kajetan Brunon Beniamin Emanuel Amadeusz Tymoteusz a dla parki Anastazja Amadeusz Kaja Kajetan Sandra Gracjan lub inna kolejność Odpowiedz Link Zgłoś
marta-martusia Re: imiona dla bliźniaków 10.04.07, 17:39 Kalina i Idalia dla dziewczynek albo Kalina i Helena Helena i Idalia bardziej tradycyjnie: Marta i Małgosia Ania i Marta Marta i Ewelina dla chlopcow sie nie wypowiadam, poniewaz nie kreci mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: imiona dla bliźniaków 10.04.07, 21:38 dla dziewczynek Klara Weronika Gabriela Anna Małgorzata Maria Emilia Magdalena dla chłopców: Wojciech Jerzy Tymon Paweł Julian Ksawery Adam Błażej dziewczynka i chłopczyk: Emilia Maria i Igor Ksawery Aniela Klara i Adam Stanisław Amelia Anna i Tymoteusz Jan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta_paulina Re: imiona dla bliźniaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:53 Dla dziewczynek: Nadia Anastazja i Nina Maria Estera Karolina i Natasza Marcelina Nina Klara i Sabrina Ewelina z takich bardziej niedziwacznych : Marta Agata i Karolina Aleksandra Olga Paulina i Agnieszka Kamila Zofia Aniela i Maria Amelia Dla chlopcow: Igor Kajetan i Wiktor Mateusz Szymon Mateusz i Jakub Jan Jakub Wiktor i Sylwester Adam Dla parki: Zofia Aniela i Jakub Wiktor Natasza Maria i Szymon Paweł Estera Aniela i Jan Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: imiona dla bliźniaków IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 12.04.07, 22:41 marcel i marcela Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: imiona dla bliźniaków 13.04.07, 10:02 Marianna i Antonina Estera i Teresa Ksenia i Blanka Laura i Liwia Matylda i Helena Alina i Celina Anastazja i Rozalia Kornelia i Marcelina Dorota i Agata Kajetan i Ignacy Tymoteusz i Konstanty Marceli i Kornel Gustaw i Maksym Dobromir i Mieszko Julian i Emil Ksawery i Nikodem Eryk i Leon Ernest i Błażej Jeremi i Apolonia Samuel i Blanka Joachim i Jaśmina Maurycy i Melania Jędrzej i Róża Dawid i Sara Odpowiedz Link Zgłoś