kiwakonly 26.01.11, 18:45 Co się stało ze sklepem Quadri w Auchanie ? Robiłem tam zakupy . Pracowała tam fajna czarnulka z krótką fryzurką , bardzo sympatyczna no i kusząca . Zgrzeszyłbym z Nią... Może gdzieś się otworzy ten sklepik... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwakonly Re: Quadri Foglio 26.01.11, 21:05 Oczywiście , że o Panią ... Jeśli czyta , to serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
aaangel Re: Quadri Foglio- podłączam się pod pytanie 02.02.11, 13:52 Tak jak w temacie? czy ktoś wie czy może gdzieś przenieśli ten sklep? W W-wie też już żadnego nie ma a niektóre ciuszki bardzo mi się podobają. Odpowiedz Link
agulla-78 Re: Quadri Foglio 02.02.11, 16:47 Z tego co mi wiadomo od sprzedawczyni tego sklepu,mieli się przeniesc do fashion house w piasecznie. Odpowiedz Link
kiwakonly Re: Quadri Foglio 02.02.11, 19:43 Byłem dzisiaj w fashion house , niestety sklepu tam nie ma , a co w tym wszystkim najgorsze to , to , że i tej czarnuli też , ślad o Niej zaginął , ech lipa , fajna była... Odpowiedz Link
aaangel Re: Quadri Foglio 03.02.11, 22:28 dzięki, szkoda. Jakby jednak ktoś znalazł, bo może jeszcze otworzą to czekam na info.Tyle, że to już będą stare kolekcje:( Odpowiedz Link
bigvlado Re: Quadri Foglio 08.02.11, 22:42 Witam, Ze strony internetowej właściela sieci Quadri Foglio wyczytałem, że ich najbliższy NI sklep jest obecnie w Otwocku, ul. Kołłątaja 89a Godziny otwarcia: Pon - pt: 10-18 Sobota: 10-14 Dla zdesperowanych nie wydaje się to zbyt daleko. Co do uroczej, poszukiwanej czarnulki to według mojej wiedzy mieszka Ona w Nowej Iwicznej i niestety ............. ma już stałego partnera. Odpowiedz Link
kiwakonly Re: Quadri Foglio 09.02.11, 21:55 Dzięki bigvlado za info. To , że sklepik jest w Otwocku to OK ale to ,że Czarnula ma stałego partnera to straszna lipa. No cóż mogłem sie spodziewać tego w końcu jest/była na prawdę Piękną KOBIETĄ. Szkoda ...... Mam jeszcze nadzieję , że kiedyś ją spotkam . Pozdrawiam kiwakonly Odpowiedz Link