essi23 22.04.07, 19:50 Zastanawiam się dlaczego tak mało jest dziewczynek o tym imieniu.Jeszcze nigdy nie spotkałam żadnej Antolki.A to imię jest takie urocze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Anatolia 22.04.07, 19:57 essi23 napisała: > Zastanawiam się dlaczego tak mało jest dziewczynek o tym imieniu. Ja też nie wiem, czemu! Może dlatego, że jest mimo wszystko dość nieznane? Mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Anatolia 22.04.07, 19:58 Ja również n ie miałabym nic przeciwko temu, żeby pojawiły się małe Anatolie. Odpowiedz Link Zgłoś
manarai Re: Anatolia 15.05.07, 13:20 A mi się bardziej podoba w wersji bez i, Anatola. Z Anatolią mam skojarzenia geograficzne (zupełnie jakby ktoś nazwał córkę Kapadocja). Anatolę popieram całym sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: Anatolia 15.05.07, 16:29 No mi w pierwszym momencie też się z Turcją skojarzyło... Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: w górę dla das.krokodil 28.08.07, 23:19 dziękuje bardzo i przepraszam za zasmiecanie czy mozna skasowac tamtą Anatolię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo1 Re: w górę dla das.krokodil IP: *.centertel.pl 29.08.07, 10:39 He,he a ja zauważyłam Anatolię das.krokodil a dopiero później ten wątek, oj czas na okulistę. Odpowiedz Link Zgłoś