Gość: mysz56 IP: *.chello.pl 01.05.07, 10:07 mamy totalną rozbieżność z mężem jeżeli chodzi o imię dla syka który lada chwila przyjdzie na świat-coś czuję że maluch będzie kilka dni bez imienia- był Wiktor Miłosz Ignacy Borys...teraz jest Witold -jak wam się podoba bo zdrobnienia ładne Wituś , Wit etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_4 Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 10:11 Bardzo, bardzo ładnie Zresztą podoba mi się też Ignaś i Miłosz. Ale Witold - dużo rzadziej spotykam, a dla mnie to dodatkowy atut! Życzę błyskawicznego porodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 15:40 a ja musze powiedziec ze nie specjalnie duzo barzdiej podoba mi sie Wiktor lub Miłosz a moze Wincent.......... Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 10:15 Ja bym proponowała jednak Ignacego i tylko Ignacego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: War-minka Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia IP: 80.48.148.* 01.05.07, 11:22 Z wymienionych przez Ciebie- przychyliłabym się właśnie ku Witoldowi, bądź Wiktorowi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 11:33 Ignacy- cudo, ale Witek nie jest zły! Wiele zdrobnień, nie jest zbyt popularny, więc moim zdaniem to dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś
winiaa24 Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 11:35 Ja jestem zdecydowanie za Witusiem!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Witold, bardzo ładne 01.05.07, 11:57 W pełnej formie co prawda takie bardzo poważne, ale w standardowym zdrobnieniu nieprzesadnie pieszczotliwe. A jeszcze Tolek zostaje, w razie gdyby się jakimś cudem w klasie z imiennikiem spotkał (co przy nadawalności równej Ksaweremu, gdzieś między Robertem a Stefanem, nie jest bardzo prawdopodobne). Niepokoi mnie tylko jedno. Piszesz o sporze z mężem, czy te typy generujecie wspólnie? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_konewka Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 14:46 Witold mi się zupełnie nie podoba. Miłosz i Wiktor brzmią o niebo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz56 Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 15:10 dzięki,wśród imion które wymieniłam są 2 znalezione przez męża i 2 przeze mnie ale jakoś trudno nam dojść do consensusu... Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 17:49 Jestem siostrą Witolda, niesamowicie zadowolonego ze swojego imienia. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 18:53 Bardzo lubię to imię i zdrobnienia sympatyczne )). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 21:22 Witold to bardzo ładne imię, jeśli jesteście się w stanie oboje na nie zgodzić, to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 22:09 Witold - śliczne imię na 2 miejscu postawiłabym Ignacego Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 02.05.07, 10:37 Witaj, podobają mi się z Waszych typów Wiktor, Ignacy i Witold - wszystkie są moim zdaniem świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
anetka751 Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 02.05.07, 10:48 Wituś bardzo ładnie brzmi, podoba mi się, jeżeli mąż jest za to super, mój pewnie by się nie zgodził, albo musiałabym długo go przekonywać, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
rillia Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 02.05.07, 21:11 Polecam Witolda Witek, Wituś, Ituś, Itek. Dla bardzo bliskich przyjaciół Wicio Hehe... Mój mąż ma tak na imię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:26 Najbardziej podoba mi się Witold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:57 Witold - zdecydowanie nie . Ignacy jest super Odpowiedz Link Zgłoś