Dodaj do ulubionych

Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia brak

IP: *.chello.pl 01.05.07, 10:07
mamy totalną rozbieżność z mężem jeżeli chodzi o imię dla syka który lada
chwila przyjdzie na świat-coś czuję że maluch będzie kilka dni bez imienia-
był Wiktor Miłosz Ignacy Borys...teraz jest Witold -jak wam się podoba bo
zdrobnienia ładne Wituś , Wit etc.
Obserwuj wątek
    • mama_4 Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 10:11
      Bardzo, bardzo ładnie smile
      Zresztą podoba mi się też Ignaś i Miłosz. Ale Witold - dużo rzadziej spotykam,
      a dla mnie to dodatkowy atut!
      Życzę błyskawicznego porodu!!!
      • Gość: nina Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 15:40
        a ja musze powiedziec ze nie specjalnie duzo barzdiej podoba mi sie Wiktor lub
        Miłosz a moze Wincent..........
    • tami46 Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 10:15
      Ja bym proponowała jednak Ignacego i tylko Ignacego.
    • Gość: War-minka Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia IP: 80.48.148.* 01.05.07, 11:22
      Z wymienionych przez Ciebie- przychyliłabym się właśnie ku Witoldowi, bądź
      Wiktorowismile
      Pozdrawiam
    • trrruskawa Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 11:33
      Ignacy- cudo, ale Witek nie jest zły!
      Wiele zdrobnień, nie jest zbyt popularny, więc moim zdaniem to dobry wybórsmile
      • winiaa24 Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 11:35
        Ja jestem zdecydowanie za Witusiem!! wink
        pozdrawiam
    • a_weasley Witold, bardzo ładne 01.05.07, 11:57
      W pełnej formie co prawda takie bardzo poważne, ale w standardowym zdrobnieniu
      nieprzesadnie pieszczotliwe. A jeszcze Tolek zostaje, w razie gdyby się jakimś
      cudem w klasie z imiennikiem spotkał (co przy nadawalności równej Ksaweremu,
      gdzieś między Robertem a Stefanem, nie jest bardzo prawdopodobne).
      Niepokoi mnie tylko jedno. Piszesz o sporze z mężem, czy te typy generujecie
      wspólnie?
    • czerwona_konewka Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 14:46
      Witold mi się zupełnie nie podoba. Miłosz i Wiktor brzmią o niebo lepiej.
      • mysz56 Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 15:10
        dzięki,wśród imion które wymieniłam są 2 znalezione przez męża i 2 przeze mnie
        ale jakoś trudno nam dojść do consensusu...
    • olianka Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 17:49
      Jestem siostrą Witolda, niesamowicie zadowolonego ze swojego imienia. Polecam!
    • magda_m22 Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 18:53
      Bardzo lubię to imię smile i zdrobnienia sympatyczne smile)).

Pozdrawiam
    • abiela Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 21:22
      Witold to bardzo ładne imię, jeśli jesteście się w stanie oboje na nie zgodzić,
      to czemu nie?
      • dziewczynka_bez_zapalek Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 01.05.07, 22:09
        Witold - śliczne imię smile

na 2 miejscu postawiłabym Ignacego smile
    • gaudencja Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 02.05.07, 10:37
      Witaj, podobają mi się z Waszych typów Wiktor, Ignacy i Witold - wszystkie są
      moim zdaniem świetne.
    • anetka751 Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 02.05.07, 10:48
      Wituś bardzo ładnie brzmi, podoba mi się, jeżeli mąż jest za to super, mój
      pewnie by się nie zgodził, albo musiałabym długo go przekonywać, powodzenia!
    • rillia Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia 02.05.07, 21:11
      Polecam Witoldasmile Witek, Wituś, Ituś, Itek. Dla bardzo bliskich przyjaciół
      Wiciosmile Hehe... Mój mąż ma tak na imięsmile
      • Gość: Malwina Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:26
        Najbardziej podoba mi się Witold wink
    • Gość: Dee Re: Witold ?pomóżcie jutro mam termin por imienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:57
      Witold - zdecydowanie nie .
      Ignacy jest super smile
    • abiela w górę dla pontecorvo 26.09.07, 10:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.