Gość: rene IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:02 WnŚ Mikołów kwiecień Kacper 3 Jakub 2 Przemysław 2 Sebastian 2 Aleksander Daniel Filip Kamil Krzysztof Maciej Mikołaj Patryk Robert Wojciech Julia 5 Natalia 3 Karolina 2 Oliwia 2 Zuzanna 2 Emilia Justyna Maja Marta Milena Olga Paula Paulina Roksana Wiktoria pozdrawiam.rene Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rene Re: WnŚ Mikołów kwiecień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:45 Mikołów jest koło Katowic.dane są z gazety Dziennik Zachodni gdzie w każdy piątek jest dodatek Tygodnik powiatowy Mikołów i tam pojawiają się maluszki! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Mikołów kwiecień 05.05.07, 14:17 Gość portalu: rene napisał(a): > Mikołów jest koło Katowic.dane są z gazety Dziennik Zachodni gdzie w każdy > piątek jest dodatek Tygodnik powiatowy Mikołów i tam pojawiają się maluszki! > pozdrawiam! A, to widzę, że DZ przerzucił się na inne miasto. Mam nadzieję, że będziesz co piątek podawac dane Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Mikołów kwiecień 04.05.07, 21:14 Dziękuję bardzo za dane! W Mikołowie najbardziej chyba oryginalna jest Olga. Dziwi mnie mała Justyna, myślałam, że teraz już to imię zanika. Mogłabyś/Mógłbyś napisać skąd są te dane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxx Re: WnŚ Mikołów kwiecień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 22:45 mikołów jest na ślasku k katowic Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: WnŚ Mikołów kwiecień 04.05.07, 22:48 Skad, czyli z jakiego źródła (gazety) pochodzą Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Mikołów kwiecień 04.05.07, 23:27 Gość portalu: xxxxxxxxxxxxx napisał(a): > mikołów jest na ślasku k katowic Nie wiem czy to do mnie, ale akurat położenie Mikołoawa jest mi dobrze znane. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: WnŚ Mikołów kwiecień 05.05.07, 09:49 2 Sebastianów, bardzo rzadkie imię wsród maluchów Odpowiedz Link Zgłoś