marzec7 21.05.07, 21:21 Zakładałam tu parę razy wątki przy wybieraniu imion dla moich dzieci. Ostatecznie chcę się więc pochwalić, że mam Maciusia, Milenkę i Maję. Dziękuję wszystkim za opinie i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.galli Re: Maciuś, Milenka i Maja 21.05.07, 21:25 Bardzo ładne imiona! Kibicuje zwlaszcza Maciejowi - bo juz 100 x pisalam ze to moje aaaabsolutnie najukochansze imie meskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Maciuś, Milenka i Maja IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 22.05.07, 17:08 milena to przepiekne imie i dosc rzadkie,choc moja kuzynka ma tak na imie Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Maciuś, Milenka i Maja 22.05.07, 00:25 Dziękujemy za informację i pozdrawiamy również ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Maciuś, Milenka i Maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:27 Podoba mi sie Maciuś i Maja. Milena - nie mój gust. Macie fajnego kotka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rene41 Re: Maciuś, Milenka i Maja 22.05.07, 16:11 Dlaczego wszystkie imiona na "M" Myslałam ze bedziemy mieli 2 dzieci a ze kochamy nasze skarby mamy Mateuszka i Maje(M-miłosc do dzieci) teraz czekamy na 3 dzidziusia (chłopczyka)i tu jest problem niemozemy sie zdecydowac jak cos sie nam podoba to juz jest w bliskiej rodzinie. Moze masz jakies ładne imie na M dla chłopca. A moze warto poszukac imie na inna litere?? Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: Maciuś, Milenka i Maja 22.05.07, 19:57 Michał Marceli Makary Marek Modest Miłosz Miron i Magnus. Odpowiedz Link Zgłoś