lotka76 28.06.07, 10:29 Przepraszam za post nie na temat ale oswieccie mnie, dziewczyny... Probowalam wiele razy ale nie udaje mi sie... chodzi o sygnaturke, taka co sie wyswietla na czerwono, udaje mi sie wpisac link ale link jakos tak dlugo brzmi, a u Was sa tytuly... ( np: Amelia Charlotte u Agi). Napiszcie prosze jak to mozna zrobic... pozdrawiam serdecznie Lotka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hovawartka Re: kwestia czysto techniczna ... 28.06.07, 11:02 AKTYWNY LINK Z OPISEM ZAMIAST ADRESU Aby otrzymać link z opisem (słowo, zdanie), należy zastosować następującą składnię: <a href="HTTP://www.gazeta.pl">Aktywny link do Gazeta.pl</a> Po znaczniku </a> należy wstawić znak końca linii (enter) lub spację. Po wpisaniu HTTP małymi literami otrzymamy: Aktywny link do Gazeta.pl Jeśli chcemy, aby po kliknięciu strona otworzyła się w nowym oknie, musimy dodać w odpowiednim miejscu target="_blank". Przykład: <a href="HTTP://www.gazeta.pl"target="_blank">Aktywny link do Gazeta.pl otwierany w nowym oknie</a> Teraz oczywiście po wpisaniu HTTP małymi literami otrzymamy: Aktywny link do Gazeta.pl otwierany w nowym oknie ===== to cytat z pomocy technicznej, powolutku to sobie wszystko przeanalizuj i wpisz, uda się, mnie też się udało Pozdrawiam! M. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: kwestia czysto techniczna ... 28.06.07, 11:09 <A HREF="forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12924" target="_blank">Wszystko o imionach.</a> To moja sygnaturka, tylko "A HREF" zamień na "a href" Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: kwestia czysto techniczna ... 28.06.07, 13:06 czy to trzeba napisac w utawianiach? Prawde mowiac przerasta mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: kwestia czysto techniczna ... 28.06.07, 13:08 A jaki link i jak zatytułowany chcesz mieć w sygnaturce? Moge Ci go zrobić i wysłać pocztą, wkleisz go w ustawienia i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: kwestia czysto techniczna ... 28.06.07, 13:10 super Gaudencjo, juz wysylam dziekuje slicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 gaudencjo 28.06.07, 13:28 Wuysalam na priva, gaudencjo, ale chodzi mi o to zeby moj link ( ten dluuugi czerwony) w sygnaturce nazywal sie po prostu: "Kazia, moj Aniolek".... pozdrawiam serdecznie Lotka Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 co zlego... 28.06.07, 20:41 Dziewczyny, co zlego mam w linku ze sie nie wyswietla na czerwono? Dokladnie zaaplikowalam pomoc gaudencji... wchodze do moje forum, potem do ustawiena potem do sygnaturki, kopiuje ( potem daje enter, bez entera tez probowalam)... Oj chyba jestem strasznie niemadra.... Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: co zlego... 28.06.07, 20:47 Zaraz wyślę Ci maila. Zamień w linku www. na Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: co zlego... 28.06.07, 21:27 Dziekuje serdecznie Olianko! Zrobilam jak polecilas ale chyba nie jestem za madra dzisiaj ( zle czytam: post Pytajnika , nie potrafie zmienic sygnaturki...) Taki dzien jakis! pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: co zlego... 28.06.07, 21:52 Lotko będzie dobrze Do tej sygnaturki, którą masz w tej chwili dopisz: przed "republikadzieci" tam musi być adres w takiej postaci, jak masz na pasku, gdy otwierasz tę stronę Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: co zlego... 28.06.07, 21:55 olianka napisała: > Zaraz wyślę Ci maila. > > Zamień w linku www. na teraz widzę, że obcięło mi pół posta i stąd to zamieszanie Lotko, a sprawdzałaś pocztę? Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 gaudencjo, Olianko, dziekuje!!! 29.06.07, 14:05 Dziala! Strasznie sie ciesze! Dziekuje za wasze maile diewczyny, jestescie kochane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: gaudencjo, Olianko, dziekuje!!! 29.06.07, 21:14 Bardzo się cieszę, zajrzyj do poczty Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 dziekuje gaudencjo! 30.06.07, 00:16 jak widac dziala! Dziekuje Ci slicznie Gaudencjo! Pozdrawiam Was dziewczyny, milego Weekendu, je niestety zajrze tu dopiero w poniedzialek!!!! buziaki Lotka Odpowiedz Link Zgłoś