Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:06 Które bardziej Wam sie podoba ? Wg mnie obydwa ładne Podoba mi sie czytanie Marcela jako Marsela Oczywiscie nie w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trrruskawa Re: Marcela czy Marcelina 04.07.07, 10:52 W Polce zdecydowanie bardziej podoba mi sie Marcelina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Marcela czy Marcelina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:53 Zdecydowanie Marcelina, która można skracać do Marceli. Marcela wydaje mi się jakby "zgrubieniem" Marceliny i traci dla mnie sporo z jej uroku. A najbardziej podoba mi się Marcjanna . Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Marcela czy Marcelina 04.07.07, 10:59 Zdecydowanie Marcelina. To i tak rzadkie imię a szkoda,bo dosyć ładne i nie tak oklepane jak Paulina czy Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Marcela czy Marcelina 04.07.07, 16:13 Tawananna* napisała: > Zdecydowanie Marcelina, która można skracać do Marceli. Marcela wydaje mi się > jakby "zgrubieniem" Marceliny i traci dla mnie sporo z jej uroku. > A najbardziej podoba mi się Marcjanna . Podpisuję się pod postem Tawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aedo Re: Marcela czy Marcelina IP: 80.48.73.* 04.07.07, 11:52 Z tych dwóch bardziej podoba mi się Marcelina. Marcela wydaje mi się taką nieskończoną albo przekręconą Marceliną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veranillo Re: Marcela czy Marcelina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 11:56 nie będę oryginalna - zdecydowanie Marcelina. (naprawdę piękne imię!) Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Marcela czy Marcelina 04.07.07, 12:31 Marcelina - bardzo ładne, Marcela mi się zupełnie nie podoba - brzmi tak jakoś ciężko, grubo, niezgrabnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: Marcela czy Marcelina IP: *.smrw.lodz.pl 04.07.07, 14:40 Marcelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Marcela czy Marcelina IP: *.sie.vectranet.pl 04.07.07, 19:21 Marcelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Marcela czy Marcelina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 23:41 Marcelina, ew. zdrabniana do Marceli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita771 Re: Marcela czy Marcelina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 05:29 Marcelina podoba mi się bardzo, Marcela wcale, a jakby była Marcjanna, to już w ogóle cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Marcela czy Marcelina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:05 Macie rację, Marcelina brzmi dużo ładniej. Podoba mi sie zdrobnienie Marcelinka, Marcelka, Marcysia. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiatko24 Re: Marcela czy Marcelina 06.07.07, 18:25 mnie sie bardziej Marcela podoba,Marcelina raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś