panteraa 15.07.07, 23:42 Chodzilam kiedys do klasy z chlopakiem o imieniu Luetto. Czy spotkalyscie sie kiedys z tym imieniem, bo ja poza tym chlopakiem juz nie. Podoba sie Wam to imie? Acha Luetto ma 31 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veranillo Re: Luetto 15.07.07, 23:45 nigdy nie spotkałam się z tym imieniem i szczerze mówiąc, nie podoba mi się, a już zupełnie jako imię męskie. czy Luetto miał włoskie korzenie lub był jakkolwiek związany z Italią? bo tak mi się właśnie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
panteraa Re: Luetto 15.07.07, 23:56 Mnie tez sie tak kojarzy ale raczej nie mial takich korzeni, tylko fantazja rodzicow Do tej samej klasy chodzila dziewczyna o imieniu Elektra, to jest juz przegiecie moim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Luetto 16.07.07, 00:18 Luetto wogóle mi się niepodoba, Eletra o wiele lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
veranillo Re: Luetto 16.07.07, 00:46 panteraa napisała: > Mnie tez sie tak kojarzy ale raczej nie mial takich korzeni, tylko fantazja > rodzicow ciekawe, jak rodzicom udało się to imię zarejestrować, w dodatku 31 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Luetto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 08:33 Skojarzenie z Włochami Ladne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Re: Luetto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:13 do mojej szkoły chodził Luetto, w klasie rok wyzej, nie znałam go zbyt dobrze, trohę kojarzyłam, szkoła w Gdyni Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
panteraa Re: Luetto 16.07.07, 18:26 Ja znam tez Luetto ze szkoly w Gdyni, moze to ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Re: Luetto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:39 z pewnoscia ten sam, zbyt duży byłby to zbieg okoliczności, tak niespotykane imię... Ciekawe, co teraz porabia, czy nadal mieszka w Gdyni (Chylonii) itp??? Ja pamiętam go będąc jeszcze smarkulą, taki chyba blondyn wysoki? Odpowiedz Link Zgłoś
panteraa Re: Luetto 16.07.07, 18:52 Tak, dokladnie wysoki blondyn Ja do tej szkoly chodzilam tylko przez rok wiec sie pewnie nie znamy, potem przeprowadzilam sie do innego miasta. Pamietasz moze jeszcze kogos z klasy Luetto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Re: Luetto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:51 Niestety nie kojarzę tej klasy, nikogo z niej, to była podstawówka... Oczywiście, że mógł się nazywać Lueto, przez 1 t, zwracał uwagę, czasem sensację swym imieniem. Mama moja twierdziła, że słyszała od jego mamy, że imię jest wytworem jej twórczości. Odpowiedz Link Zgłoś
panteraa Re: Luetto 17.07.07, 17:27 Ja myslalam, ze chodzilysmy z nim razem do liceum, bo ja tam go wlasnie poznalam. Artystyczne liceum w Gdyni. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Re: Luetto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:53 A więc to nie ta sama szkoła, ja kojarzę go z podstawówki w Gdyni Chylonii, co robił potem, nie mam pojęcia. Pozdrawiam serdecznie, nadal z Gdyni!! Odpowiedz Link Zgłoś
panteraa Re: Luetto 18.07.07, 09:58 A ja pozdrawiam z Londynu Fajnie, ze najprawdopodobniej znamy ta sama osobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Re: Luetto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:23 To faktycznie zabawne!!! wszystkiego dobrego na "obczyźnie"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panteraa Re: Luetto 16.07.07, 22:36 olianka napisała: > A nie Lueto czasem? Nie, z tego co pamietam to Luetto Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Luetto 16.07.07, 22:39 Pytałam, bo w Rymucie jest tylko Lueto, urodzony w latach siedemdziesiątych w woj. Gdańsk. Odpowiedz Link Zgłoś
panteraa Re: Luetto 16.07.07, 22:49 olianka napisała: > Pytałam, bo w Rymucie jest tylko Lueto, urodzony w latach siedemdziesiątych w > woj. Gdańsk. Hmm.. To mnie zaskoczylas, wiec jego imie to pewnie Lueto, bo on z rocznika 76 a do szkoly chodzilam niedaleko Gdanska Zwracam honor.. A gdzie taki slownik mozna dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Luetto 16.07.07, 22:57 www.ijp-pan.krakow.pl/sklep/index.html "Słownik imion współcześnie w Polsce używanych", wyd. K.Rymut Wyjątkowo tania rzecz, a lektura przeciekawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Czy to ten Lueto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:59 Coś znalazłam o Lueto wpisując jego imie w Google. Czy to o tego chodzi ? Zgadzałoby sie jesli konczyl artystyczną w Gdyni. www.hejber.com/pages/absol.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Re: Czy to ten Lueto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:41 Wysoce prawdopodobne, że tak! Skoro wraz z pantareą był uczniem liceum artystycznego, to do fotografiki całkiem blisko. Ja osobiście nic o nim nie wiem, tylko kojarzę tego chłopca, z klasy wyżej, ze szkoły podstawowej. Imię było szeroko omawiane, zwłaszcza jak przypuszczam, między dziewczynkami budziło ogromne zaciekawienie. W latach '80 to było coś na miarę prawie sensacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panteraa Re: Czy to ten Lueto? 18.07.07, 17:34 Tak to ten Lueto W dodatku na tej stronie znalazlam jeszcze kilka innych nazwisk z tej klasy. Dzieki Dee.. Tak sobie mysle, ze warto dac dziecku oryginalne imie, ludzie je potem latami kojarza, pamietaja.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Czy to ten Lueto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:22 Zgadzam sie z Tobą Panterko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Czy to ten Lueto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:22 Acha i ciesze sie,ze sprawiłam choc odrobinke radosci odnajdując "tego" Lueto. Coraz bardziej podoba mmi sie to imie Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: Luetto 19.07.07, 20:06 He, he . Witam w klubie znajacych Lueta z Gdyni . Ja go poznalam w trakcie jego krotkiej przygody z Liceum nr 3. Calkiem sympatyczny chlopak - wszystkie dziewczyny byly zafascynowane jego imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pontecorvo Re: Luetto 19.07.07, 22:03 Faktycznie, stworzył się praiwe klub znających Lueto z Gdyni. Co jednak znaczy oryginalne imię...!!! Ciekawe, co on by pomyślał, gdyby tu wszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
panteraa Re: Luetto 19.07.07, 22:18 Wiec witamy w klubie Lueto robi furore caly czas Ach gdyby on wiedzial, ze ciagle sie o nim mowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Re: Luetto IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 22:20 Tak, to ciekawe, co porabia obecnie i jaka by była jefo reakcja na to wirtualne zainteresowanie jego osobą? Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: Luetto 20.07.07, 23:28 A coz on teraz porabia, jesli mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Luetto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 15:16 Oj, wie, ale nie powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panteraa do anonim IP: 82.12.246.* 22.11.07, 20:49 Oj a dlaczego wie i nie powie...?? Uchyl rabka tajemnicy jesli wiesz co porabia Lueto. A moze sam nim jestes?))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: do anonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 08:20 No raczej nie, nie ta płeć. Przykro mi ale nie będę zdradzać tajemnic. Mogę tylko napisać, że nadal mieszka w Gdyni i jego imie napewno pisze się prze jedno "t". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantera Re: do anonim IP: 82.12.246.* 23.11.07, 09:31 Pozdrow go w takim razie z forum imiona Chodzilam z nim do klasy jak mielismy po pietnascie lat) Odpowiedz Link Zgłoś
maybe_baby Re: Luetto 23.11.07, 11:16 Nie znam takiego imienia, choc mieszkalam dlugo we WLoszech nawet mi sie o uszy nie obilo Zdecydowanie dziwne imie, i wyglada raczej na drobnienie poniewaz Wlosi rowniez w taki sposob zdrabniaja imiona (dodajac etto, etta m.in.) Odpowiedz Link Zgłoś