pluskotka 22.07.07, 14:14 Nie wiem czy był taki temat, ale nicki to prawie jak imiona. Ja osobiście lubię takie bez cyferek i kresek. Do moich ulubionych należą np. olianka, dlania, azaheca, gaudencja. Może sobie jakieś jeszcze przypomnę. A wasze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajlana Re: Ulubione nicki 22.07.07, 14:18 mi się zawsze Olianka bardzo podobała, lubię też dwuczłonowe jak np. dorianne_gray albo dragon_fruit (mam nadzieję, że nie macie mi za złe wywlekania waszych nicków) Jak sobie jeszcze coś przypomnę to dopiszę pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
mex1 Re: Ulubione nicki 22.07.07, 14:19 Olianka mi się podoba, widziałam też kiedyś Ambiwalencję Odpowiedz Link Zgłoś
veranillo Re: Ulubione nicki 22.07.07, 15:15 najbardziej mi się podobają nicki: gaudencja i das.krokodil Twój, pluskotko, również Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Ulubione nicki 22.07.07, 15:29 A mnie sie najbardziej podoba Wsiowa.Baba (naprawde nazywa sie Zaneta Zaklina, a z bierzmowania ma Szantala)). Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Ulubione nicki 22.07.07, 16:33 Mnie również podobają się nicki jednowyrazowe, takie jak olianka, gaudencja, karimea, aroska. Szkoda, że kiedyś tam na szybko zakładałam konto. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Ulubione nicki 22.07.07, 16:43 Abiela też jest niczego sobie. I verdana, moja ulubiona czcionka. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Dziękuję wszystkim :) 22.07.07, 19:50 Moje ulubione: Koza_w_rajtuzach Wsiowa.Baba Sokole-Oko-w-Okularach Das.Krokodil Mankencja (a właściwie to Mańkencja ) Malenkajalenka Odpowiedz Link Zgłoś
mocpytan Re: Dziękuję wszystkim :) 22.07.07, 20:27 z tego forum: olianka i abiela Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Ulubione nicki 22.07.07, 18:25 Mnie się podoba: foamclene lilivampire Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Ulubione nicki 22.07.07, 18:54 Najbardziej podoba mi się nick Kozy w rajtuzach )) Bardzo zabawny, szczerze się uśmiecham jak go widzę na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ptosia Re: Ulubione nicki 22.07.07, 22:16 koza_w_rajtuzach, gaudencja i olianka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Ulubione nicki 22.07.07, 22:37 Dorzucę jeszcze estelle little_giraffe Jestem zaskoczona, że mój nick się komuś podoba, miło mi! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Ulubione nicki 22.07.07, 22:45 A już chciałam zmieniać nicka, bo stary się trochę opatrzył Podobają mi się nicki pozostałych adminek, a także np. donmari, mex1, poliksena, alexandria1982, veranillo, atenette i wiele, wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Ulubione nicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 09:47 Podobają mi sie: Olianka Pluskotka Ariana Koza w Rajtuzach Das.Krokodil Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Ulubione nicki 23.07.07, 16:37 Jednak mam jakichś fanów mojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: Ulubione nicki 23.07.07, 17:02 Hmmm: Olianka, cudnie! gaudencja tez mi sie podoba idem pluskotka ( pluskotko, zajrzyj do poczty ) Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Ulubione nicki 23.07.07, 23:29 z tego forum: 1.pluskotka 2.koza w rajtuzach 3.olianka z wnętrz mieszkań: 1.vespra 2.kaczucholand 3.aspidistra 4.fado76 dziękuję za dość liczny wybór mojego naprędce wymyslonego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
amazon500 Re: Ulubione nicki 24.07.07, 17:08 Linna-Altair. Najładniejszy, jaki widziałam na tym forum. Poza tym - azbestowe.bokserki (gdzieś tu na gazecie ), koza_w_rajtuzach, kicior99... Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Ulubione nicki 25.07.07, 12:08 Może azbestowe stringi? )) Są takie na forum Polki w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Ulubione nicki 25.07.07, 12:34 Mnie się podoba baaardzo wiele: Olianka, Anulkina, Sumire, Jaleo, Rauxa, Disa, Staua, Soleada, Apodemus, Driadea, Noida, Sibeliuss oraz Braineater, Hrabalek, Kubissimo, Marcelina Prust, a gdyby było bez cyfer także Ariana1, Chihiro2, Kinky5 Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: Ulubione nicki 25.07.07, 19:31 pozostały w mojej pamięci i miło się kojarzą: vespra nantu ikeru Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Ulubione nicki 09.08.07, 21:07 No, no, nawet mój się znalazł Miło mi Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Ulubione nicki 06.01.08, 12:50 Mój temat podwieszony, więc piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zgielk Re: Ulubione nicki 06.01.08, 17:34 verdana - zawsze, jak go widzę, widzę też zieleń no i das.krokodil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ulubione nicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 19:29 Pluskotka i Das.krokodil są moim zdaniem najmilsze dla oczu i uszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Ulubione nicki IP: *.inowroclaw.mm.pl 03.06.08, 16:39 koza_w_rajtuzach Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Ulubione nicki 03.06.08, 20:26 Mnie również najbardziej podoba się koza_w_rajtuzach Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Ulubione nicki 30.10.08, 19:26 Zaczął podobać mi się nick veranillo, ostatnio też uccellino. Coś mi to podwójne L przypadło do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
gobisha Re: Ulubione nicki 30.03.09, 16:16 z bardzo roznych forow: azbestowe_stringi koza_w_rajtuzach pluskotka mniemanologia woda.lekko.gazowana przeciwcialo hellious wakacyjna_iguana dziewczynka_bez_zapalek jan.kran migotka_bober Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodo82 Re: Ulubione nicki 31.10.08, 15:50 Trudno powiedzieć, który nick podoba mi się najbardziej. Wpadły mi w oko/ucho: a_weasley pluskotka z innego forum: bruchna Odpowiedz Link Zgłoś
ariella ide się ciąć... 31.10.08, 15:58 szkoda, ze mam taki pretensjonalny nick..., nawet podawany przez kogos na tym forum jako przyklad imienia brajanowo-nicolowego, buuuu PS A moj ulubiony to dziedziczna.cytadela.finansjery pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodo82 Re: ide się ciąć... 31.10.08, 16:29 E tam. Co innego nick, co innego imię. Ja bym swojego dziecka nie nazwala Quasimodo, a swój nick lubię. Tylko te cyferki niepotrzebnie dodałam i cały czas się przymierzam, żeby je jakoś zlikwidować. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: ide się ciąć... 31.10.08, 17:01 Jak powiedziala, tak zrobila - ota ja: poprawione Quasimodo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Festiwal lizusostwa IP: *.173.7.40.tesatnet.pl 31.10.08, 16:36 Obrzydliwe... I wszystkie, jak nigdy się zalogowały, żeby przypadkiem ta wymieniona ulubiona nie przeoczyła, kto ją tak bardzo lubi. Fujj Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Festiwal lizusostwa 26.08.09, 15:14 To nie ma związku z lizusostwem. Napisałam, że podoba mi się nick gaudencja, ale jego właścicielki nie znam to i czemu mam ją lubić a tym bardziej podlizywać się? Bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Festiwal lizusostwa 26.08.09, 18:59 Nie przejmuj się, pluskotko, jakimis wypowiedziami Ipeka, który nie ma odwagi, żeby się zalogować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Festiwal lizusostwa 27.08.09, 13:23 Wiem, wiem. Nie powinnam wdawać się w kłótnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sea-rch Re: Festiwal lizusostwa 27.08.09, 15:36 pluskotka napisała: > Wiem, wiem. Nie powinnam wdawać się w kłótnie. E, nie żałuj sobie mnie najbardziej podoba się w tej chwili Gaudencja, ale kto wie, może mi się zmieni, hehe )) Prawda Gaudi? Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: Ulubione nicki 27.08.09, 16:17 Kiedyś przemknął mi nick (chyba na tym forum) seriabolesnychzastrzyków, który mnie szczerze rozbawił. Koza w rajtuzach oraz szczur w sosie, brzmią również zabawnie. Podoba mi się także nick szampanny. Swój zakładałam zbyt pochopnie, ale nie będę go zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szczur.w.sosie Re: Ulubione nicki 27.08.09, 21:59 No proszę, nawet mój apetyczny nick się komuś spodobał Miał być szczur w sosie własnym, ale za długie no i polskie litery... Odpowiedz Link Zgłoś
p.aulinka Re: Ulubione nicki 27.08.09, 22:13 moim ulubionym jest /był? (bo dawno nie widuje na forum) luksusowy_yacht (moze przez skojarzenia z Monty Pythonem ) zawsze tez podobał mi sie nick : gaudencja- wydaje mi sie taki powazny, pełen godności i wymagajacy szacunku ... (mozliwe ze mam schuchowe skojarzenia ze słowem "audiencja" ) Odpowiedz Link Zgłoś
p.aulinka Re: Ulubione nicki 27.08.09, 22:16 ps. napiszę nieskromnie że zawsze podobał mi sie mój poprzedni nick : dziewczynka_do_bicia (parafraza "chłopca do bicia") ale okazało sie ze wielu osobom on się zle kojarzy ( że niby kobieta która jest bita przez męża, przemoc w rodzinie i takie tam... wiec zrezygnowałam na rzecz obecnego (niestety z "kropką" ) Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: Ulubione nicki 28.08.09, 15:29 Mogę się dowiedzieć, z czystej ciekawości, dlaczego akurat szczur? Odpowiedz Link Zgłoś
szczur.w.sosie Re: Ulubione nicki 28.08.09, 15:41 Szczury to bardzo miłe i fajne zwierzątka Miałam kilka swego czasu. Poza tym jak ma być coś w sosie , to szczur lepiej brzmi, niż np. pies czy kot, albo krowa... Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Ulubione nicki 28.08.09, 15:35 jedna dziewczyna, którą znam z innego forum, a tu parę razy się też wypowiedziała - slimakpokazrogi. uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
majself Re: Ulubione nicki 28.08.09, 19:58 Też lubię bez cyferek, jednowyrazowe. Jak imiona. Podobają mi się też nicki czteroliterowe, stworzone z pierwszych sylab imienia i nazwiska albo z głosek inicjałów. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Ulubione nicki 22.09.09, 00:16 Wypatrzone na innym forum: armia_zwabienia. Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Ulubione nicki 27.05.23, 12:07 Tutaj bez podejrzeń o lizusostwo(nie znam z kontaktu) wymienię nick bezimienny, za to urzekający brzmieniem i cytatem - pluskotka, ...oczy tej małej, jak dwa błękity. Jeden z najbardziej fantazyjnych nicków tutaj w moim odczuciu, pasuje na imię damskie, zaakceptowane w przyszłości posiedzeń Rady w 2525 Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Ulubione nicki 29.08.23, 23:17 Kiedyś bardzo mi się spodobał nick "amortencja" z innego forum - i podoba mi się do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Ulubione nicki 30.08.23, 03:48 byłam.stara.mostowiakowa Domyślam się, że chodzi o zgubione hasło do nicka stara.mostowiakowa, ale zawsze budził we mnie uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Ulubione nicki 03.09.23, 16:41 U mnie wzbudził konsternację, bo przeczytałam: byłam.stara.molestowana Przepraszam za skojarzenia ale tak się wyczytało samo. Za dużo ekranu wtedy Odpowiedz Link Zgłoś