Gość: nikitka IP: 80.50.56.* 26.07.07, 14:00 Dzień Dobry, proszę o waszą opinię. Bratowa się waha, podpowiedziałam jej forum. Ciekawe jesteśmy waszych opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka_awaryjna Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj 26.07.07, 14:05 Obydwa łśliczne i trudno mi wybrać Chyba jednak minimalnie przeważa na korzyść Letycji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 14:06 Obydwa są piękne. Rzeczywiscie ciezko zdecydowac. Chyba jednak Letycja . Odpowiedz Link Zgłoś
sucielo Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj 26.07.07, 14:13 Letycja Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj 26.07.07, 14:44 Letycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 14:49 Oba ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj 26.07.07, 14:56 No ba, że Laurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj 26.07.07, 15:08 Laurencja!!! Cudne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj 26.07.07, 15:23 Letycja Laurencja nie bardzo mi sie podoba. wole Laurę Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj 26.07.07, 15:24 I jedno i drugie piękne. Ale chyba Letycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoczyca Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:28 oba imiona brzmią jak z brazylijskiej telenoweli, moim zdaniem bardzo pretensjonalne, ale z dwojga złego lepsza Letycja. Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj 26.07.07, 20:07 Oba piękne, ale wybrałabym jednak Letycję, bo Laurencja brzmi trochę jak przekombinowana Laura. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Letycja nt 26.07.07, 21:00 Przecież Letycja brzmi tak jak Nicola w wersji brazylijskiej. Nigdy bym tak dziecku nie dała na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj 26.07.07, 22:58 Letycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:48 Mi równiez kojarzą się z brazylijską telenowelą - zwłaszcza Letycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikitka Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj IP: 80.50.56.* 27.07.07, 14:32 Hej, przejrzałyśmy wasze opinie i dziękujemy za nie! Zdziwiłyśmy się że te imiona kojarzą się z "brazylianą", bo nam ani nikomu ze znajomych i rodziny ani troszkę. Zastanawiam się czy to płynie z faktu, że te osoby oglądają takie seriale, choć wątpię.. czy jest jakaś inna przyczyna. TO tak jakby IWO był imieniem dla chłopca z telenoweli brazylijskiej, bo pojawiło się takie imię w "Zbuntowanym.. (nie wiem - nie oglądałam, bratowa mi podpowiada), a przecież IWO nie należy do grupy takich imion. Czy myślicie że Letycja, Laurencja to imię pretensjonalne na równi z Nikolą i Vaneską? Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj 27.07.07, 16:56 Nie, inaczej - Nicola i Vanesa kojarza mi się z pretensjonalnscią "gminną", a Letycja i Laurencja z pretensjonalnoscią bardziej 'wyszukaną". Ale zdecydowanie z pretensjonalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Letycja czy Laurencja, pomóżcie podjąć decyzj 27.07.07, 22:37 Gość portalu: nikitka napisał(a): > Czy myślicie że Letycja, Laurencja to imię pretensjonalne na równi z Nikolą i > Vaneską? Nie oglądam brazylijskich seriali, a Letycja kojarzy mi się z bardzo piękną sztuką "Letycja i lubczyk" Petera Schaffera, którą kiedyś oglądałam w Teatrze Współczenym w Warszawie w reżyserii Macieja Englerta; grały w niej Maja Komorowska i Zofia Kucówna. Laurencja natomiast do końca mi nie pasuje, choć miło byłoby spotkać dziewczynkę o tym imieniu. Różnica mięczy Vanessą i Nikolą a Letycją i Laurencją jest MSZ kolosalna. Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka zdecydowanie Letycja! :) 27.07.07, 17:40 kojarzy mi sie z piekna Letizia Ortiz Rocasolano - zona nastepcy tronu hiszpanskiego - ksiecia Felipe Odpowiedz Link Zgłoś