ildiko309 26.07.07, 17:23 Co myslicie o tym imieniu? Pozdr Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Anastazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:28 Podoba mi się, choć wolę Nastazję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olutka Re: Anastazja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 18:38 bardzo ładne, tez brałam je pod uwagę, ale w końcu mam ukochaną, słodziutką, małą Konstancję Odpowiedz Link Zgłoś
ildiko309 Re: Anastazja 26.07.07, 18:52 Gość portalu: olutka napisał(a): > bardzo ładne, tez brałam je pod uwagę, ale w końcu mam ukochaną, słodziutką, > małą Konstancję Konstancja, tez bardzo ladne. Mam jako trzecie na bierzmowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Anastazja 26.07.07, 21:55 To moje imię z bierzmowania. Lubię je bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Anastazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:13 Podciągam, bo jestem ciekawa opinii szerszej rzeszy. Chyba stanie na Anastazji... Odpowiedz Link Zgłoś
pontecorvo Re: Anastazja 30.08.07, 21:56 Dla mnie imię "spalone", afera sprzed lat. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Anastazja 30.08.07, 22:13 No bez przesady!!! A propos afery, wiesz, że Anastazja była tak naprawdę Marzeną? Anastazja P. to był jej pseudonim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pontecorvo Re: Anastazja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:15 Tak, wiem. Nie mniej jednak pozostanie w świadomości jako Anastazja, a nie Marzenia, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombi Re: Anastazja IP: *.pools.arcor-ip.net 05.09.07, 12:06 Czy mozna sie spytac o kogo tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andaba Re: Anastazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 20:06 Gość portalu: Bombi napisał(a): > Czy mozna sie spytac o kogo tu chodzi? Pewnie o Anastazję Potocką, bohaterkę seksskandalu sprzed kilkunastu lat. Kiedy to dokładnie było? Rany, nie pamietam nawet kto był premierem. Miller? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Anastazja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:51 Podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
krimhilda Re: Anastazja 08.09.07, 09:13 Podnosze, zeby spytac jak jest obecnie z popularnoscia Anastazji obecnie. Aa i jeszcze Adeli. Wiecie moze dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Anastazja 08.09.07, 21:52 krimhilda napisała: > Podnosze, zeby spytac jak jest obecnie z popularnoscia Anastazji obecnie. Aa i > jeszcze Adeli. Wiecie moze dziewczyny? Anastazja jest nadawana, ale wciąż nie jest szalenie popularna. Adela bardzo rzadka. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Anastazja 11.09.07, 13:25 abiela napisała: > Anastazja jest nadawana, ale wciąż nie jest szalenie popularna Częstość nadań nie ma tendencji wzrostowej? A jak jest w stosunku do Ewy? Wiele mniej popularna? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Anastazja 11.09.07, 16:34 andaba napisała: > Częstość nadań nie ma tendencji wzrostowej? > A jak jest w stosunku do Ewy? Wiele mniej popularna? Myślę, że tendencja może być wzrostowa ale też mam wrażenie, że Anastazja może być popularna regionalnie, a gfdzie indziej znów wogóle nie nadawana. Ewa natomiast jest imieniem znanym, od dawna nadawanym i jej odbiór na płaszczyznie popularności jest zupełnie inny. Odpowiedz Link Zgłoś