Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 09:10 Jak sądzicie ? Są one jakies takie przyciągające, mają coś w sobie . Jest tak wiele pieknych imion na tę litere. Cos tak ludzi ciągnie do tejże literki Prawda ? Jak myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Czy jest cos magicznego w imionach na literkę 08.08.07, 09:22 Jestem z nimi bardzo osłuchana, może dlatego nie brzmią mi szczególnie - sporo lubię, ale sporo też lubię imion na inne litery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Czy jest cos magicznego w imionach na literkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 09:26 Mi rowniez podoba sie mnówstwo różnych imion na różne literki, ale z tą "M" to mam tak, że baaaardzo dużo imion mi się podoba Napisałam post, by zapytac, czy to tylko moje takie wrazenie czy ktos podziela moją opinię ? Pozdrowka. Dee Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Czy jest cos magicznego w imionach na literkę 08.08.07, 16:15 Każdy z facetów, w których się kochałam, miał imię na literkę M. Odpowiedz Link Zgłoś
beata2802 Re: Czy jest cos magicznego w imionach na literkę 08.08.07, 16:41 eluch_a napisała: > Każdy z facetów, w których się kochałam, miał imię na literkę M. Hej, ja też! Za chwile wychodzę za mąż za jednego z nich. Dodatkowo mój tata i brat też mają imiona na "M". Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Czy jest cos magicznego w imionach na literkę 08.08.07, 18:21 Dla mnie lepsze są imiona na A. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Czy jest cos magicznego w imionach na literkę 08.08.07, 21:04 Akurat wolę inne literki, ale faktycznie mój tata, brat i mąż mają imię na literkę "m". Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Czy jest cos magicznego w imionach na literkę 08.08.07, 22:15 większośc moich ulubionych imion zaczyna się na "M" Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Są bardzo kobiece 08.08.07, 22:34 Maria, Marianna, Małgorzata, Michalina, Marlena... Nie mogą byc raczej babochłopami. Choć mojej teściowej córka zrobiła niespodziankę. Dostała na chrzcie Malwina po bohaterce romantycznego powieścidła, miała być wiotka, słodka i powabna, słuchać poezji spiewanej i pisac romantyczne wiersze. Tymczasem od wczesnej młodości nosiła glany, czarne ciuchy, spodnie i ogólnie była raczej ostro subkulturowa.)) Odpowiedz Link Zgłoś