Gość: iza IP: *.eranet.pl 08.08.07, 09:51 To imiona moich bliźniaków. Każdy mówi ,że są wyjątkowe i nietuzinkowe. Stare imiona, ale ładnie brzmiące. Może trochę poważne.. Ale wg mnie piękne.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Konrad i Wiktor 08.08.07, 09:57 Bardziej podoba mi się Wiktor. Razem brzmią ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olisia3 Re: Konrad i Wiktor 08.08.07, 10:24 Ja też mam Wiktorka i uważam, że to najładniejsze imie dla chłopca. Konrad też jest niezły, ale mnie się źle kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Konrad i Wiktor IP: *.eranet.pl 09.08.07, 11:36 Prawda. Wiktor to śliczne imię dla chłopca. Ladnie sie wymawia, ladnie brzmią zdrobnienia. Ja na mojego synka ( 2 bliźniak) mówię Wikuś, Wiki, Wikunio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Konrad i Wiktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 12:29 Imiona są ładne i pasują do siebie. Wiktor jest juz dosc popularnym imieniem wsrod maluchów. Konrad jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Konrad i Wiktor 09.08.07, 12:38 Konrad ładnie, imienia Wiktor nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś