kalina911 12.08.07, 22:59 czy sa tu mamy malych Kalin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaeira Re: mamy Kalin 12.08.07, 23:48 Cudne imię Kiedyś brałam to imię jak najbardziej pod uwagę. Ale nie wykorzystałam, bo pierwszy użył je dla swoje corki moj eks... Poza tym jednak właśnie się staje coraz popularniejsze (a ja lubię super-ekstra rzadkie imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
inesitaa Re: mamy Kalin 22.10.07, 19:24 Ja jestem mamą Kalinki )) Pomijając fakt, że się nam z mężem podobało, było jedynym jakie udało nam się wymyślić i nikt z rodziny nie skojarzył tego z jakąś nielubianą osobą, nie drobił do niego głupiej rymowanki (Mateusz wajhę przełóż), nie zdrobnił beznadziejnie (z Jagody teściowa zrobiła Jadziunię), nie skojarzył z jakąś obsceniczną pieśnią ("Ewa spadła na kamyczki...", "Milena to dziwka...") itd. ))Ogólnie Kalina się podoba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: mamy Kalin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 15:14 Milena to dziwka???? Czyżby była taka piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś
inesitaa Re: mamy Kalin 23.10.07, 17:22 Ano niestety. A mnie się samo imię bardzo podobało, a do tego byłoby po babci męża, no ale jak mnie szwagier oświecił... Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: mamy Kalin 23.10.07, 18:53 Milena by Nosowska album: Milena (1998) przy jednej z ruchliwych ulic mieszka dziewczyna cud piekna jak obrazek Milena-jedynaczka gdy w ostrym sloncu mruzy powieki mezczyzni wycieraja sline z kacików ust Milena to dziwka tak zwykli mawiac ci co jej nie mieli a bardzo chcieli by miec Milena to dziwka tak zwykli mawiac ci co jej nie mieli a bardzo chcieli by miec Milena nosi bielizne na widok której zwykle kobiety ze wstydu sie rumienia kolysze biodrami w takt tylko sobie znanej melodii lecz wystarczy na nia spojrzec by wiedziec ze to szlagier Milena to dziwka tak zwykli mawiac ci co jej nie mieli a bardzo chcieli by miec Milena to dziwka tak zwykli mawiac ci co jej nie mieli a bardzo chcieli by miec Odpowiedz Link Zgłoś
mariken są :) 25.10.07, 21:46 moja ma prawie 11 miesięcy pewnego rodzaju inspiracją była dla nas Kalina Jędrusik joaska Odpowiedz Link Zgłoś
wolanka79 są 05.11.07, 08:10 moja Kalinka ma już 3 miesiące, jej imię podoba mi się coraz bardziej, chociaż często jest mylone z Haliną. Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: są 13.11.07, 20:37 ja nie mama, ale siostra cioteczna bardzo nmadrej i eleganckiej dziewczyny o tym pieknym imieniu:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunetka Re: mamy Kalin IP: *.aster.pl 17.12.07, 17:04 ja też jestem mamą Kalinki, także czesto mylonej z Halinką, a niunia skończyła właśnie 4 miesiączki) Pozdrawiam Kalinowe Mamusie. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: mamy Kalin 12.05.08, 13:33 Mam kolezanke Kaline (20 lat), swietne imie, w naszym roczniku rzadko spotykane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: mamy Kalin IP: *.inowroclaw.mm.pl 12.05.08, 13:52 Moja ma już 6 dni Pozdrowienia dla innych mam Kalinek. Odpowiedz Link Zgłoś