izuniabielas 24.08.07, 14:23 Cuuuuuuudne imię dla chłopczyka. kojarzy mi się ze słodkim łobuziakiem, z ciemnymi oczkami i włoskami. Moje maluchy też są słodkie, ale mam juz Szymonka w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal_art Re: Szymuś!! 24.08.07, 14:51 Piękne imię, takie na długie lata. Szymon, Szymonek, Szymuś... Faktycznie, coś ze słodkiego łobuza... Byle nie wyrósł z niego czarujący drań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataloosia :) Re: Szymuś!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 21:48 No! jakbyś pisała o moim koledze z byłej klasy ! ) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Szymuś!! 25.08.07, 07:24 A mnie to imię wcale się nie podoba. Nie rozumiem jego popularności, zresztą podobnie jak imienia Kacper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Szymuś!! IP: *.lublin.mm.pl 25.08.07, 10:57 Kiedyś to imię wydawało mi się ładne. Teraz bije rekordy popularności podobnie jak Mateusz, Kacper, Wiktor, Alan. A dla mnie imiona popularne tracą dużo na atrakcyjności. Odpowiedz Link Zgłoś
binkaa Re: Szymuś!! 14.09.07, 09:25 tracą na atrakcyjności zgadzam się mi bardzooo sie podoba Szymon i pewnie będzie jednak Szymon, choc boleje że jest na ok 8 miejscu najpopularniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Bince urodził się Szymon Aleksander 20.10.07, 15:18 www.vanike.com/gazeta/dzieci.php?forum=102007gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Szymuś!! 08.09.07, 14:46 A mnie się kojarzy z kilkoma dorosłymi kolegami i krewnymi, zupełnie zwyczajnymi, na szczęście nie łobuzami. To było niepopularne imię? Sporo Szymonów miałam w otoczeniu. Teraz ci Szymonowie nadają inne imiona swoim dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Szymuś!! 08.09.07, 14:53 Drugie imię mojego brata, on bardzo je lubi. Mnie też się podoba i nic do niego nie mam. A nie rozumię popularności np. Antoniny czy Maksymiliana. Szymon to niedługie imię, a ja takie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Szymuś!! 08.09.07, 17:46 Szymon jest o wiele popularniejszy od Antoniny czy Maksymiliana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Szymuś!! IP: *.nat.tvk.wroc.pl 08.09.07, 23:26 imię jest rzeczywiście bardzo popularne, ale jakoś nigdy nie mogłam się do niego przekonać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Szymuś!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:50 Kiedys mi sie podobało, jednak w tej chwili ze wzgledu na taką popularnosc straciło dla mnie urok, podobnie jak Jakub, Julia. Odpowiedz Link Zgłoś