lissie 05.07.03, 00:33 Hej wszystkim! Moja znajoma nazwala niedawno swa coreczke imionami Letycja Aniela... I po tym nastepuje jeszcze dosc popularne polskie nazwisko, brzmiace dosc prozaicznie. Przyznam sie szczerze, ze zbila mnie z nog... Hmmm... Wiem, ze to rzecz gustu... Jak Wam sie podoba??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aka10 Re: Letycja... 05.07.03, 11:01 Hmmm,mnie chyba bardziej razi polaczenie Letycji z Aniela....Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Letycja... 06.07.03, 13:04 Czesc ! Mnie nie podobaja sie ani imiona ani kombinacja . Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: Letycja... 06.07.03, 14:30 Hej! letycja kojarzy i sie z telenowelą "Dziki księzyc"- choć charakter Leticji był wredny, samo imie ujdzie. Ale Aniela? niezbyt, po prostu jak dla mnie, togorzej niz brzydko- Anielka z B.Prusa?, jakas babcia Aniela? pozdrawiam- Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
lissie Re: Letycja... 06.07.03, 14:46 A czy ktos ma pomysl, jak mozna zdrabniac Letycje? Moja wyobraznia milczy jak zakleta Mama Letycji natomiast powiedziala mi, ze oni do coreczki i tak nie zwracaja sie imieniem )) tylko per "Kotku", "Sloneczko", "Kwiatuszku", itp., itd., tak wiec zdrobnienia im niepotrzebne. NO, jedyne, co mi przychodzi do glowy to "Letysia". Ale to chyba brzmi dosc ... dziwacznie??? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lissie Re: Letycja... 07.07.03, 11:52 A ja dalej szukam zdrobnienia od Letycji i nie moge znalezc Czy ktos jest lepszy ode mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Letycja... 07.07.03, 12:00 Może Leti... niewiem Ogólnie imie Letycja kojarzy mi sie z Letycją z "Dzikiego Księżyca". Pozdrawiam. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mama_danielcia Re: Letycja... 07.07.03, 22:36 Tysia, Tyśka. Nie nazwałabym tak wlasnego dziecka bo mi się to imię nie podoba. Ale podobnie nie podobia mi się polska Nikola. Uważam, że wiele polskich nazwisk nie ma się w parze z nowo przybyłymi zagranicznymi imionami. Sugar Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Letycja... 08.07.03, 13:37 Brrr ! Kojarzy mi się z klasztorem. Buźka ! Odpowiedz Link Zgłoś