veranillo 02.10.07, 11:49 tak ma na imię urodzona dzisiaj córeczka mojej koleżanki jak Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dee Re: Emilia Matylda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 11:58 Wiesz, w sumie ładnie, ale chyba zmieniłabym kolejnosc imionek Ale i tak mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
krimhilda Re: Emilia Matylda 02.10.07, 19:52 Emilia mi sie podoba. Natomiast Matylda, kojarzy mi sie z kobieta z nadwaga. Malo subtelne, pozbawione wdzieku imie. Jednym slowem malo kobiece. Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: Emilia Matylda 05.10.07, 14:24 krimhilda napisała: > Emilia mi sie podoba. Natomiast Matylda, kojarzy mi sie z kobieta z nadwaga. > Malo subtelne, pozbawione wdzieku imie. Jednym slowem malo kobiece. Mmnie się też tak kojarzy imię Matylda!! Natomiast Emilia - cudowne... Ja jestem za nadawaniem jednego imienia, po co dwa Zostawilabym samo Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Emilia Matylda 02.10.07, 21:00 Oba mi się podobają, ale niekoniecznie razem w parze. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Emilia Matylda 04.10.07, 20:46 ładnie (: ale sama bym zamieniła kolejność (: gratulacje dla koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkalovemax Re: Emilia Matylda 05.10.07, 11:47 Moja córeczka ma na imie Emilka i bardzo podoba mi sie to imie Odpowiedz Link Zgłoś