lollypop 04.10.07, 17:09 ...te z Was ktore upieraja sie przy formie i pisowni! www.babynamenetwork.com podaje 63 imiona polskie, oto one: Alka Aniela Antoni Anusia Aurek Basha Basia Bazyli Bialy Brygid Celestyn Danuta Dobry Erek Ewa Felcia Filip Filipina Gerik Jacek Jadwiga Jakub Jarek Jedrek Jerzy Jolanta Jozef Kamila Kamilia Karol (jako meskie) i... Karol (jako zenskie!) Kasper Klaudia Klementyna Konrad Kornel Lech Ludwik Mandek Marcin Marian (meskie) Marian (zenskie) Nelek Olesia Pavel Rasine Rayna Reina Roza Stefan Szymon Tanek Tesia Tola Tomasz Tytus Valeska Viktor Walenty Zofia Zosia Zotia Zuzanna I musze przyznac ze mnie ch....a wziela! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_m22 Re: Zaczynam rozumiec... 04.10.07, 18:28 No tak... Bardzo mnie denerwuje takie pisanie głupot. Po co ktoś pisze o czymś, skoro nie ma o tym zielonego pojęcia. I faktycznie spotkałam się z kilkoma stronami o imionach(niepolskimi) gdzie rzekomo polskie imiona wprawiły mnie w śmiech ale i jednocześnie złość! Oczy mnie bolą gdy na to patrzę... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Zaczynam rozumiec... 04.10.07, 19:51 Wiele jest takich stron, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Zaczynam rozumiec... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 08:11 Hmm... rzeczywiscie - błąd na błędzie Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Zaczynam rozumiec... 05.10.07, 10:32 Nie no, jakiś Znawca to pisał. Pewnie się cieszył, że tyle imion zna i blisko już mu do native speakera! Lolly, będziesz ich tam na tej stronie jakoś uświadamiać czy pozwolisz żyć w nieświadomości? Odpowiedz Link Zgłoś