Gość: GREGORIKOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 22:43 www.wiadomosci24.pl/artykul/angelina_kwiatek_klucz_do_wyborczego_sukcesu_samoobrony_47490.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Angelina Kwiatek 19.10.07, 22:45 Program robi wrazenie: "Czym się chce zajmować w Sejmie? - Chcę ludziom robić dobrze... - wyznaje zdecydowanie i bez ogródek." Nazywając sie Angelina po prostu musi być seksbombą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREGORIKOS Re: Angelina Kwiatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 22:54 Tak, program robi wrazenie i niewatpliwie zwraca uwage Nawet chyba specjalnie podkreslili w artykule, ze pytali o szczegoly. Juz ja kojarza przez to haslo, co widac w komentarzach na innych stronach i w tytulach artykulow. Ale wracajac do imienia ... chyba nie za duzo jest Angelin w PL, skoro nie bylo jeszcze watku na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Angelina Kwiatek 19.10.07, 22:58 Angelinę znam jedną, w moim wieku. Jej imię mi się bardzo nie podoba i bardzo nieprzyjemnie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Angelina Kwiatek 19.10.07, 23:04 Ja też znam jedną Angelinę w moim wieku - urody standardowej zresztą. W Polsce jest ich 2157. Wątek o Angelinie - a precyzyjniej, Angellinie - owszem, był, sztuk 1 :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREGORIKOS Re: Angelina Kwiatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 23:13 To juz teraz rozumiem dlaczego nie znalazlem Szukalem przez jedno "l" Gdy wpisalem Angelina to wyskakiwaly strony na temat imienia Madox, gdzie pojawialy sie teksty o Angelinie Jolie Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Angelina Kwiatek 20.10.07, 11:04 Cos powatpiewam w to imie panny Kwiatek...Czy aby nie jest jednak Aniela albo Andzelika, przerobiona na Angeline? Odpowiedz Link Zgłoś
sevilay Re: Angelina Kwiatek 20.10.07, 13:55 Ja znam jedną Angelinę w wieku mojego taty-po pięcdziesiatce-jej rodzice byli pochodzenia niemieckiego. Do Gregorikosa-czy to nie Ty kiedyś pisales o egipskich imionach? Bo co tam na ten temat pisałam kiedyś. Jak Cię jeszcze interesuje to poszukaj sobie tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Angelina Kwiatek 20.10.07, 15:04 Aniu, 22 lata temu (a tyle lat ma pani Kwiatek) bywały już Angeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Angelina Kwiatek 20.10.07, 16:15 O ile pamiętam, od robienia ludziom dobrze w Sejmie była niejaka Anastazja P. I wcale nie musiała w tym celu kandydować! Odpowiedz Link Zgłoś