ava76 24.11.07, 13:41 NASZ PIERWSZY SYNEK MA NA IMIĘ IWO. TERAZ CZEKAMY NA BRACISZKA. I STĄD PROŚBA O WASZE POMYSŁY. A OTO MOJE: TEO BRUNO - ALE TAK MA NA DRUGIE IWEK MARCELI OSKAR SERGIUSZ POZDRAWIAM SERDECZNIE AVA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Dlaczego krzyczysz? Coś się stało? 24.11.07, 13:51 TEO - Teodor jak najbardziej BRUNO - podoba mi się, ale nie podoba mi się pomysł nadawania imienia, które zostało już wykorzystane przy pierwszym dziecku MARCELI - świetny pomysł! OSKAR - nie podoba mi się SERGIUSZ - fajnie Pozdrawiam (i nie krzycz więcej!) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: braciszek dla Iwa 24.11.07, 13:57 wybrałabym Teo ja zaproponuję jeszcze: Remigiusz Anatol Kryspin Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: braciszek dla Iwa IP: *.smrw.lodz.pl 24.11.07, 14:13 wybrałabym Sergiusza Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: braciszek dla Iwa 24.11.07, 15:44 Z Twoich propozycji wybrałabym TEOdora lub TEOfila. Bruno również mi się podoba, ale odrzuciłabym ze względu na drugi imię Iwa. Znany mi Iwo ma brata Olega. A co sądzisz o Hugonie? Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: braciszek dla Iwa 24.11.07, 17:23 Marceli bądź Sergiusz może jeszcze Oskar a może po literce Igor lub Ignaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: braciszek dla Iwa IP: *.nat.tvk.wroc.pl 24.11.07, 18:52 Może któreś z tych ci się spodoba: Aron Tytus Eryk Eliasz Kosma Natan Rufus Sambor Tycjan Cyprian Gwido/n/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacharel Re: braciszek dla Iwa IP: *.kablowka.waw.pl 24.11.07, 20:16 a ja mam synka Brunia a z imion dla drugiego wybieramy między Borys Iwo Igor więc może Igor bo to jakoś mi się kojarzy z Oskarem a moj kuzyn zawsze chciał mieć Teogenesa -Teo a ma Klaudię Odpowiedz Link Zgłoś
maybe_baby Re: braciszek dla Iwa 25.11.07, 10:28 Mysle ze Igor i Iwo sa zbyt podobne jak Kaja i Maja... Jestem za Sergiuszem Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: braciszek dla Iwa 24.11.07, 23:12 Teo - fajny pomysł, ale tylko pod warunkiem, że będzie miało pełną formę. Do tych, które już zostały zaproponowane, dorzucę Teobalda. Marceli, Sergiusz - bardzo mi się podobają, Bruno także, ale o jego minusie napisałaś. Oskar jak dla mnie odpada. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: braciszek dla Iwa 27.11.07, 13:42 Marceli najpiękniejsze - ja mam Marcelka-Precelka A moja koleżanka Iwo i Hugo. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: braciszek dla Iwa 13.01.08, 13:34 Chyba IwONA i HugONa? Ludzie, skad ten analfabetyzm w odmianie imion??? Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: braciszek dla Iwa 02.01.08, 16:46 Na moim rówieśniczym forum dziewczyna ma synków o imionach Iwo i Ruben. Może Ruben ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)... Re: braciszek dla Iwa IP: *.tosa.pl 02.01.08, 18:27 Mi do Iwa pasuje tak jakoś Roch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka25 Re: braciszek dla Iwa IP: *.kalisz.mm.pl 03.01.08, 13:00 Oczywiście proponuję Marcelka poniewaz tak własnie bedzie miał na imię mój synek . Długo się zastanawiałam, ale oprócz tego imienia zadne inne mi się nie podobało... no moze jeszcze Adrian ,ale decyzja zapadła na Marcelka )) Imię dośc orginalne , a przy tym nie jakies dziwaczne ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jakas_kobietka Re: braciszek dla Iwa 12.01.08, 21:56 Mi się chyba najbardziej podoba Oskar i Sergiusz tego drugiego w życiu wcześniej nie słyszałam O_o Odpowiedz Link Zgłoś