Dodaj do ulubionych

Kto zna Dagmare ........czyk

IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 17.12.02, 23:06
w filmie hrabia monte cristo
Obserwuj wątek
    • Gość: wowa Re: Kto zna Dagmare ........czyk dominczyk IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 18.12.02, 01:35
      • Gość: Alicja Re: Kto zna Dagmare ........czyk dominczyk IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.12.02, 16:49
        Nie widziałam filmu. Z Dagmarą D. wywiad czytałam. Film zjechano, ale nie
        oglądałam, więc nie wiem czy słusznie. A co? Podoba Ci się? :)
        • Gość: wowa Re: Kto zna Dagmare ........czyk dominczyk IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 20.12.02, 21:01
          tak podobal ni sie zaskoczylo mnie ze w produkcji ang. irl. glowna role grala naprawde piekna polka napisz prosze
          cos wiecej otym wywiadzie wlodek
          • Gość: Alicja Re: Kto zna Dagmare ........czyk dominczyk IP: derwisz:* / 10.5.6.* 22.12.02, 14:37
            To było jakieś kobiece pismo - jak znajdę, to na pewno wyślę Ci tytuł i numer.
            Jakieś 3-4 miesiące temu, "Twój Styl? Nie pamiętam, ale poszukam
            /pz/
            Alicja
            • Gość: wowa Re: Kto zna Dagmare ........czyk dominczyk IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 25.01.03, 22:22
              up
              • ika26 Re: Kto zna Dagmare ........czyk dominczyk 26.01.03, 00:50
                Czesc, ona grala tez w filmie "The Rock Star" (mala rola) z J. Aniston. Wywiad
                z nia kiedys ogladalam w telewizji, mieszka w NY. A wywiad byl tez kiedys na
                stronie kobieta.wp.pl/kategoria.html?kat=1686&katn=Wywiady+VIVY (gazeta
                VIVA) - chyba bylo to w sierpniu, ale nie widze tego "wydania" na tej stronie.
                Twoj Styl prenumeruje i nie pamietam z nia tam wywiadu - tyle wiem.
                Film "Hrabia..." mi sie osobiscie nie podobal, ale tez mnie zainteresowala ta
                aktorka, bo nie ma wokol niej duzo szumu (jako wielkiej gwiazdy, tak jak bylo
                to w przypadku jednej takiej Kasi).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka