Gość: wowa IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 17.12.02, 23:06 w filmie hrabia monte cristo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wowa Re: Kto zna Dagmare ........czyk dominczyk IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 18.12.02, 01:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Kto zna Dagmare ........czyk dominczyk IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.12.02, 16:49 Nie widziałam filmu. Z Dagmarą D. wywiad czytałam. Film zjechano, ale nie oglądałam, więc nie wiem czy słusznie. A co? Podoba Ci się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Kto zna Dagmare ........czyk dominczyk IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 20.12.02, 21:01 tak podobal ni sie zaskoczylo mnie ze w produkcji ang. irl. glowna role grala naprawde piekna polka napisz prosze cos wiecej otym wywiadzie wlodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Kto zna Dagmare ........czyk dominczyk IP: derwisz:* / 10.5.6.* 22.12.02, 14:37 To było jakieś kobiece pismo - jak znajdę, to na pewno wyślę Ci tytuł i numer. Jakieś 3-4 miesiące temu, "Twój Styl? Nie pamiętam, ale poszukam /pz/ Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Kto zna Dagmare ........czyk dominczyk IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 25.01.03, 22:22 up Odpowiedz Link Zgłoś
ika26 Re: Kto zna Dagmare ........czyk dominczyk 26.01.03, 00:50 Czesc, ona grala tez w filmie "The Rock Star" (mala rola) z J. Aniston. Wywiad z nia kiedys ogladalam w telewizji, mieszka w NY. A wywiad byl tez kiedys na stronie kobieta.wp.pl/kategoria.html?kat=1686&katn=Wywiady+VIVY (gazeta VIVA) - chyba bylo to w sierpniu, ale nie widze tego "wydania" na tej stronie. Twoj Styl prenumeruje i nie pamietam z nia tam wywiadu - tyle wiem. Film "Hrabia..." mi sie osobiscie nie podobal, ale tez mnie zainteresowala ta aktorka, bo nie ma wokol niej duzo szumu (jako wielkiej gwiazdy, tak jak bylo to w przypadku jednej takiej Kasi). Odpowiedz Link Zgłoś