Gość: lilija IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 13:41 niedawno miałam możliwość poznać osoby o tych imionach. Jak je ocenicie? Czy nie wydają się nieco wyniosłe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza_w_rajtuzach Re: Modesta i Klarysa 27.12.07, 13:55 Nie podobają mi się. Wolę męskie imię Modest i Klarę. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Modesta i Klarysa 27.12.07, 14:39 Klarysa podoba mi się. Od Modesty wolę Modesta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Modesta i Klarysa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 15:22 Klarysa bardzo mi sie podoba, Modesta - nie, kojarzy mi sie z guwernantką z monoklem Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Modesta i Klarysa 27.12.07, 17:19 Niestety nie, wolę Klarę i wymienionego już Modesta, ale ten ostatni też bez zachwytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modest Re: Modesta i Klarysa IP: *.homenett.pl 08.01.08, 20:09 a ja wlasnie mam na imie modest i powiem wam ze o ile kiedys za guwniarza nielubilem tego imienia teraz mi sie podoba i nawet smieszne gdy widze niedowierzanie niektorych osob ze takie imie istnieje //modi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Modesta i Klarysa IP: *.bmly.adsl.virgin.net 09.01.08, 16:43 Podoba mi sie KLarysa, Modesta nie. Odpowiedz Link Zgłoś
maybe_baby Re: Modesta i Klarysa 10.01.08, 10:10 Przyznam szczerze, ze kiedy dowiedzialam sie ze za ok. 6 tygodni bedziemy mieli coreczke, ciagle mysle o imieniu Clarissa (nie mieszkamy w PL i tata nie jest Polakiem). Klarysa podoba mi sie zdecydowanie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annya11 Re: Modesta i Klarysa 10.01.08, 21:56 Modesta do mnie kompletnie nie przemawia. Rzeczywiście imię Modest brzmi znacznie lepiej, aczkolwiek bez wielkiego zachwytu. Klarysa natomiast mi się podoba. Może nie na tyle, abym tak dała na imię swojemu dziecku, ale brzmi sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś